اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس لزوم افزایش ظرفیت استادیوم یادگار امام(ره) به ۱۰۰ هزار نفر درآمد ۴۷۰ میلیونی فدراسیون از هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال پایان پروژه ویسی در بندرعباس ۲۲۰ میلیارد تومان برای غندی‌پور! بازتاب جهانی حضور سیدورف در ایران بررسی آخرین وضعیت مصدومان استقلال مقابل سپاهان سیدورف، نسخه لوکس برای درد‌های بی‌پایان؟ کورس داغ ناپولی و اینتر برای اسکودتو نسخه کامرونی صلاح در راه منچستریونایتد استقلال به سیدورف چه‌قدر پول داد؟ | از مدیر ورزشی تا مشاور نظری‌جویباری! صنعت‌نفت به‌خاطر قانون بازی رودررو، بالاتر از پیکان است رکب درویش به یحیی گل‌محمدی | بیفوما در پرسپولیس ماجرای حضور ستاره میلان در استقلال چیست؟ جباری: بابایی از همان اول ریشه استقلال را می‌زد| جویباری ماشین امضا است
سرخط خبرها

گل زده درخانه حریف ملاک انتخاب قهرمان لیگ نیست؟

  • کد خبر: ۱۰۷۷۹۳
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
گل زده درخانه حریف ملاک انتخاب قهرمان لیگ نیست؟
در اسنادی که منتشر شده مشخص شده که برخلاف ادعا‌های اخیر گل زده در بازی رو در رو در خانه حریف ملاک تعیین قهرمان لیگ بیست و یکم نخواهد بود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با نزدیکتر شدن فاصله پرسپولیس و استقلال در صدر جدول بحث چگونگی تعیین تیم قهرمان در صورت هم امتیاز شدن این دو تیم بالا گرفت و مسائل مختلفی مطرح شد تا اینکه سهیل مهدی در برنامه فوتبال برتر هفته قبل اعلام کرد بحث گل در خانه حریف هم مثل بازی‌های پلی‌آف می‌تواند تعیین کننده باشد.

دیروز، اما یکی از خبرگزاری‌ها مدرکی منتشر کرد که این صحبت مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ را زیر سؤال می‌برد. این خبرگزاری به مصوبه جلسه ۲۹/۰۸/۱۴۰۰ دسترسی پیدا کرده که طبق آن، هیچ اشاره‌ای به ملاک قرار دادن گل زده در خانه حریف اشاره نشده است.
در این مصوبه آمده تعیین تیم‌های رده‌بندی مسابقات مختلف آقایان و بانوان ابتدا با امتیاز بیشتر و سپس با نتیجه حاصله از بازی رودرروی دو تیم دارای امتیاز مساوی محاسبه شده و هیچ اشاره‌ای به گل زده در خانه حریف نشده است. در موارد بعدی نیز موضوع تفاضل گل، گل زده و در نهایت انجام یک بازی در زمین بی‌طرف با قوانین حذفی معیار تعیین تیم بالاتر خواهد بود.
گفتنی است سهیل مهدی رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ هفته گذشته در اظهارنظری جنجالی گفته بود: «این مصوبه هیأت رئیسه فدراسیون است و در شروع فصل به باشگاه‌ها و هیأت‌ها ابلاغ شده. در صورتی که شرایط مساوی باشد، برای انتخاب سهمیه قهرمانی، صعود یا سقوط تیم‌ها؛ بعد از شرایط مساوی امتیازات، به سراغ بازی رودررو می‌رویم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->