تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است
سرخط خبرها

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درباره اهمیت تشکیل سازمان مهاجران

  • کد خبر: ۱۰۷۹۵۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸
اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درباره اهمیت تشکیل سازمان مهاجران
سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر اهمیت تشکیل سازمان مهاجران در کشور گفت: وزارت خارجه نظرات خود را  در این باره برای رئیس جمهور فرستاده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوالی در مورد تشکیل نهادی برای پیگیری وضعیت مهاجران در ایران اظهار کرد: وزارت خارجه موضوع و اهمیت زیاد مهاجران را بارها در جلسات مختلف به صورت مکتوب و شفاهی بیان کرده است و در مورد این موضوع وزارت خارجه نظرات خود را  برای رئیس جمهور فرستاده است.

وی ادامه داد: قطعا بسیار مفید خواهد بود که بتوانیم یک سازمان فرابخشی و فراوزارتخانه‌ای در این وزارتخانه داشته باشیم. یکی از معضلاتی که اکنون در مورد مهاجران وجود دارد این است که آنها دارای مشکلات متعددی هستند که هر کدام در یک وزارتخانه پیگیری می‌شود و مناسب است که برای هماهنگی در این زمینه یک بازنگری‌هایی انجام شود.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در مورد اخبار منتشر شده مبنی بر این‌که قرار است گروهی از هیات حاکمه سرپرستی افغانستان برای پیگیری وضعیت اتباع افغانستانی به ایران سفر کنند، تصریح کرد: بین دو کشور به صورت طبیعی هیات‌هایی رفت و آمد می‌کنند با توجه به مراودات مرزی که بین دو کشور وجود دارد. در مورد موضوع خاص مطرح شده تصمیمی گرفته نشده است.

طالبان مسئول مستقیم تأمین امنیت در افغانستان است

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با تشدید عملیات‌های تروریستی در افغانستان و تدابیر تهران برای حفظ امنیت اماکن دیپلماتیک ایران در این کشور اظهار کرد:‌ حفظ امنیت اماکن دیپماتیک و دیپلمات‌های ما در افغانستان برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است. به محض اینکه احساس خطری رخ داد و گزارش‌هایی در این زمینه رسید هم آقای امیرعبداللهیان با سرکنسول‌ها و سفیر ما در افغانستان صحبت کرد و هم اینکه یادداشت‌های لازم به طرف افغانستانی داده شد.

خطیب‌زاده با تأکید بر اینکه ایران با حساسیت وضعیت داخل افغانستان را پیگیری می‌کند و هیئت حاکمه سرپرستی افغانستان مسئولیت مستقیم برای تأمین امنیت در این کشور و همچنین اماکن دیپلماتیک دارند، تصریح کرد:‌ ما نگران وضعیت مردم افغانستان هستیم. متأسفانه شاهد رشد افراطی گری در این کشور هستیم و همان طور که پیش از این گفتیم آمادگی داریم که به هیئت حاکمه فعلی سرپرستی افغانستان برای مبارزه با تروریسم کمک کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->