سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

انتقال پادگان ارتش، وعده‌ای که شهردار مشهد داد و عملی شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۰۷۹۵۶
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۹
  • ۱
انتقال پادگان ارتش، وعده‌ای که شهردار مشهد داد و عملی شد + فیلم
با انتقال پادگان ارتش از دل شهر مشهد، مردم شهر امام مهربانی‌ها می‌توانند از برکات آن به شکل وسیعی بهره‌مند شوند.

جواد طاری بخش | شهرآرانیوز؛ مطالبه انتقال پادگان ارتش در مشهد درست از زمانی جدی‌تر شد که سید عبدالله ارجائی به‌عنوان شهردار مشهد انتخاب شد و در تشریح یکی از اهداف خود در دوره مدیریتی‌اش، از برنامه‌ریزی جدی برای انتقال این پادگان که در دل شهر مشهد قرار داشت، به نفع مردم این شهر خبر داد.

موضوعی که ۱۷ سال از زمان مطرح‌شدنش می‌گذشت، اما در این سال‌ها کسی پیدا نشده بود که با جدیتی ویژه و پیگیری‌های مجدانه بتواند این گره را برای مردم مشهد باز کند.

یکی از مهم‌ترین دلایل برای طولانی‌شدن حل مسئله انتقال پادگان ارتش در مشهد از داخل محدوده شهری، عدم اشتراک سه طرف این ماجرا یعنی آستان قدس رضوی، ارتش و شهرداری بود؛ اما این اشتراک در نهایت با برگزاری جلسات ویژه شهردار مشهد با تولیت آستان قدس رضوی و همچنین فرماندهان ارتش و نیز پیگیری قوه‌قضائیه باعث شد بالاخره در سال ۱۴۰۰ سه ضلع اصلی ماجرا با محوریت شهردار مشهد به توافقی تاریخی دست بزنند که نتیجه آن انتقال پادگان ارتش در مشهد بود. موضوعی که در نهایت ۱۹اردیبهشت۱۴۰۱ را به روزی تاریخی در مدیریت شهری مشهد تبدیل کرد.

حالا با انتقال پادگان ارتش از دل شهر مشهد، مردم شهر امام مهربانی‌ها می‌توانند از برکات آن به‌شکلی وسیع بهره‌مند شوند به‌ویژه که برداشتن دیوارهای این پادگانِ چندهکتاری حالا باعث می‌شود روند خدمت‌رسانی در حوزه‌های مختلف شهری به مردم، به‌شکلی چشمگیر افزایش یابد و گره‌های مختلفی باز شود و مردم مشهدالرضا(ع) از دسترسی به این مستطیل ۲۰۰هکتاری بهره‌مند شوند. مستطیل بزرگی که همه دسترسی‌های بخش بزرگی از مناطق مختلف مشهد را مسدود کرده بود، اما حالا با تلاش شهردار مشهد این راه باز شده است.

بازشدن گرهِ انتقال پادگان ارتش از دل شهر مشهد آن قدر پردردسر بود که کلائی، شهردار قبلی مشهد، درست یک‌سال قبل ناامیدانه بیان کرده بود که «با توجه به گره‌هایی که از سال‌ها قبل وجود دارد، این کار به سرانجام نمی‌رسد و پیش‌بینی می‌کنم تا سال‌های آینده هم حل نشود؛ زیرا مکانیزم تصمیم‌گیری در این باره مکانیزمی نیست که کار را به سرانجام برساند.»

حالا اما کار نشدنی و پردردسر شهردار قبلی را شهردار جدیدِ مشهد با جدیت پیگیری کرد و نشان داد که برای خدمت به مردم باید پاشنه کفش‌ها را بالا کشید تا بتوان آسایش را برای آن‌ها فراهم آورد تا افتخار گره‌گشایی از موضوع انتقال پادگان ارتش نصیب دوره ششم مدیریت شهری شود. البته ارجائی وعده‌ای را که در ابتدای دوره مدیریتش در شهرداری مشهد مقدس داده بود، به‌خوبی عملی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۳
0
0
ارتش لطف کرد پادگانش رو داد اما این لطف ارتش رو چنان تبلیغ کردن انگار ارتش دشمن مردم بوده یکی نگفت ارتش ازت ممنونم که به فکر مردم بودی و زمین های که حق پرسنلت بود رو مفت دادی به شهرداری که بماند میخواد چکار کنه و متاسفانه همه جا بنر زدن آزاد سازی 400هکتار انگار خرمشهر رو آزاد کردن خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->