آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

رئیس سازمان انرژی اتمی: جزو پنج کشور اول در تولید کیت غربالگری نوزادان هستیم| فناوری هسته‌ای را هر روز ‌گسترش می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۰۸۰۵۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
رئیس سازمان انرژی اتمی: جزو پنج کشور اول در تولید کیت غربالگری نوزادان هستیم| فناوری هسته‌ای را هر روز ‌گسترش می‌دهیم
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امروز ایران به‌عنوان یک قطب در تولید کیت غربالگری نوزادان در جهان مطرح و جزو پنج کشور اول قلمداد می‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی پیش از ظهر امروز در آئین افتتاح و بهره‌برداری طرح تولید کیت غربالگری بیماری‌های متابولیک نوزادان اظهار داشت: با همت جوانان دانشمند، سازمان انرژی اتمی و با مشارکت مرکز توسعه فناوری در دانشگاه آزاد در استان مرکزی، ما در امتداد تولید آب سنگین در فرآیند مهندسی مولکولی، به ایزوتوپ اکسیژن ۱۸ دست پیدا کردیم.

وی افزود: این کار بومی‌سازی نیست و کار تحقیقات نتیجه‌گرا است و از مشتق آن ما امروز به کیت غربالگری نوزادان دست پیدا کردیم که یکی از نیاز‌های کشور است و تاکنون دو سه کشور محدود در دنیا که این محصول را دارند، به صورت کوپنی و کاملاً محدود آن را به کشور ما واگذار می‌کردند.

اسلامی تصریح کرد: ما امروز به عنوان یک قطب در تولید این کیت در جهان مطرح و جزو پنج کشور اول قلمداد می‌شویم که لطف الهی مشمول حال همکاران ما بوده است،  کل این فرآیند یک سال طول کشیده است، یعنی محققان ما همت مضاعفی داشتند و سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده که مردم ما بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند و در بدو تولد نوزادانی که دچار بیماری‌های متابولیک هستند از طریق این کیت تشخیصی سریع و زودهنگام، تشخیص داده شوند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: با مجوزی که از سازمان غذا و دارو گرفتیم این کیت الان قابل عرضه است،  همچنین میزان تولید، بسیار بیشتر از میزان مصرفی است که در کشور متصور است و ما برای این کیت، برنامه‌های صادراتی هم در نظر داریم.

وی افزود: غربی‌ها در حق آب سنگین دشمنی بسیار زیادی کردند و فشار‌های سنگینی آوردند که ایران این ظرفیت را نداشته باشد، هدفشان این بود که این ظرفیت گرفته و برچیده شود و کما این که در بعضی از کشور‌های اروپای شرقی هم غربی‌ها این کار را انجام دادند.

اسلامی عنوان کرد:، ولی مردم عزیز ما بدانند که با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی فناوری هسته‌ای هر روز خودش را بیشتر و بیشتر در عمق و در سطح گسترش می‌دهد به گونه‌ای که بتواند به صورت فراگیر تأثیرات خودش را در معیشت، زندگی و در سلامت جامعه نمایان و پدیدار کند و مردم بتوانند از ظرفیت آن بیش از گذشته استفاده کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->