آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) سفر مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه به کابل | آب و مهاجران محور گفت‌و‌گو‌ها فوتسالیست افغانستانی بهترین بازیکن جام رمضان فوتسال مشهد شد
سرخط خبرها

۱۳هزار مهاجر افغانستانی در اصفهان واکسن سرخک دریافت کردند

  • کد خبر: ۱۰۸۲۶۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
۱۳هزار مهاجر افغانستانی در اصفهان واکسن سرخک دریافت کردند
مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت اصفهان گفت: حدود ۱۳ هزار نفر از اتباع افغانستان در ۲ هفته گذشته واکسن سرخک را در سراسر استان دریافت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا فدایی در این باره گفت: تیم های بهداشتی در ۲ هفته گذشته به محل زندگی و کار اتباع افغانستان در شهرستان های مختلف استان اصفهان مراجعه کردند و تاکنون موفق به تزریق واکسن سرخک به حدود ۱۳ هزار نفر از اتباع در رده سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال شدند.

وی با بیان جمعیت اتباع افغانستان در استان اصفهان بمنظور دریافت واکسن سرخک حدود ۲۰۰ هزار نفر تخمین زده می شود، اظهار داشت: مراجعه به همه مناطقی که این اتباع زندگی می کنند و یافتن و جلب همکاری آنها ممکن است کمی طول بکشد و این کار تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

فدایی با تاکید بر اینکه واکسن سرخک به همه اتباع افغانستان در محدوده سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال که شناسایی شوند تزریق خواهد شد، خاطرنشان کرد: تزریق واکسن سرخک در برنامه بهداشتی کشور افغانستان وجود دارد اما بدلایل و مشکلات مختلفی، این کار بصورت منظم انجام نمی شود و ویروس واگیرداری مانند سرخک مجال انتشار پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون گزارشی از ابتلا به بیماری سرخک در بین مردم بومی استان اصفهان نداشتیم، تصریح کرد: در بین اتباع که به تازگی از افغانستان خارج و وارد استان شدند پنج مورد ابتلا به سرخک داشتیم که بهبود یافتند.

فدایی تاکید کرد: از خانواده ها درخواست می کنیم اگر هنوز واکسن سرخک را به کودکان زیر پنج سال خود تزریق نکرده اند هرچه زودتر برای این کار اقدام کنند.

وی درباره انتشار مطالبی در شبکه های اجتماعی مبنی بر احتمال شیوع یک نوع ویروس کبدی (هپاتیتی) و تهدید آن برای کودکان گفت: تا کنون چنین موردی در استان مشاهده نکردیم و مشکل جدیدی برای کودکان گزارش نشده است.

مسوول بیماری های واگیر مرکز بهداشت اصفهان تاکید کرد: اگر مشکلات یا بیماری جدیدی برای رده سنی کودکان پیش آید همکاران مراکز بهداشت یا بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع) اصفهان آن را به ما گزارش می کنند که در روزهای اخیر گزارشی دریافت نکرده ایم.

سرخک، بیماری واگیر، تب دار و همراه با دانه های پوستی قرمز بوده و مهمترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به آن، تکمیل واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال است.

این بیماری از فروردین امسال با ورود اتباع غیر ایرانی در کشور شیوع یافت بطوری که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای واکسیناسیون کودکان ایرانی و مهاجر زیر پنج سال فراخوان داد.

در سالیان گذشته پوشش خوبی در واکسیناسیون سرخک و نظام مراقبت وزارت بهداشت در رصد این بیماری انجام شد و ایران توانست حدود سه سال قبل تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را مبنی بر حذف ویروس بومی سرخک از کشور دریافت کند که این موفقیتی بزرگ و حاصل دستاورد نظام سلامت بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->