دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران
سرخط خبرها

۱۳هزار مهاجر افغانستانی در اصفهان واکسن سرخک دریافت کردند

  • کد خبر: ۱۰۸۲۶۱
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵
۱۳هزار مهاجر افغانستانی در اصفهان واکسن سرخک دریافت کردند
مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت اصفهان گفت: حدود ۱۳ هزار نفر از اتباع افغانستان در ۲ هفته گذشته واکسن سرخک را در سراسر استان دریافت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا فدایی در این باره گفت: تیم های بهداشتی در ۲ هفته گذشته به محل زندگی و کار اتباع افغانستان در شهرستان های مختلف استان اصفهان مراجعه کردند و تاکنون موفق به تزریق واکسن سرخک به حدود ۱۳ هزار نفر از اتباع در رده سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال شدند.

وی با بیان جمعیت اتباع افغانستان در استان اصفهان بمنظور دریافت واکسن سرخک حدود ۲۰۰ هزار نفر تخمین زده می شود، اظهار داشت: مراجعه به همه مناطقی که این اتباع زندگی می کنند و یافتن و جلب همکاری آنها ممکن است کمی طول بکشد و این کار تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

فدایی با تاکید بر اینکه واکسن سرخک به همه اتباع افغانستان در محدوده سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال که شناسایی شوند تزریق خواهد شد، خاطرنشان کرد: تزریق واکسن سرخک در برنامه بهداشتی کشور افغانستان وجود دارد اما بدلایل و مشکلات مختلفی، این کار بصورت منظم انجام نمی شود و ویروس واگیرداری مانند سرخک مجال انتشار پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون گزارشی از ابتلا به بیماری سرخک در بین مردم بومی استان اصفهان نداشتیم، تصریح کرد: در بین اتباع که به تازگی از افغانستان خارج و وارد استان شدند پنج مورد ابتلا به سرخک داشتیم که بهبود یافتند.

فدایی تاکید کرد: از خانواده ها درخواست می کنیم اگر هنوز واکسن سرخک را به کودکان زیر پنج سال خود تزریق نکرده اند هرچه زودتر برای این کار اقدام کنند.

وی درباره انتشار مطالبی در شبکه های اجتماعی مبنی بر احتمال شیوع یک نوع ویروس کبدی (هپاتیتی) و تهدید آن برای کودکان گفت: تا کنون چنین موردی در استان مشاهده نکردیم و مشکل جدیدی برای کودکان گزارش نشده است.

مسوول بیماری های واگیر مرکز بهداشت اصفهان تاکید کرد: اگر مشکلات یا بیماری جدیدی برای رده سنی کودکان پیش آید همکاران مراکز بهداشت یا بیمارستان تخصصی کودکان امام حسین (ع) اصفهان آن را به ما گزارش می کنند که در روزهای اخیر گزارشی دریافت نکرده ایم.

سرخک، بیماری واگیر، تب دار و همراه با دانه های پوستی قرمز بوده و مهمترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به آن، تکمیل واکسیناسیون کودکان زیر پنج سال است.

این بیماری از فروردین امسال با ورود اتباع غیر ایرانی در کشور شیوع یافت بطوری که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای واکسیناسیون کودکان ایرانی و مهاجر زیر پنج سال فراخوان داد.

در سالیان گذشته پوشش خوبی در واکسیناسیون سرخک و نظام مراقبت وزارت بهداشت در رصد این بیماری انجام شد و ایران توانست حدود سه سال قبل تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را مبنی بر حذف ویروس بومی سرخک از کشور دریافت کند که این موفقیتی بزرگ و حاصل دستاورد نظام سلامت بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->