علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: مسئولان در اجرای اصلاح یارانه‌ها طوری عمل کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند

  • کد خبر: ۱۰۸۲۷۶
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
آیت‌الله جنتی: مسئولان در اجرای اصلاح یارانه‌ها طوری عمل کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند
دبیر شورای نگهبان گفت: مسئولان در اجرای اصلاح یارانه‌ها با بررسی‌های همه جانبه، به نحوی برنامه‌ریزی کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز در جلسه این شورا با تسلیت به مناسبت سالروز تخریب بارگاه ملکوتی ائمه بقیع توسط وهابیون گفت: حدود ۱۰۰ سال پیش در روز هشتم ماه شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری وهابیون افراطی حرم چهار امام شیعیان در بقیع را ویران و خود را به بدنامی در تاریخ مشهور کردند.

وی افزود: در این روز قبرستان بقیع با فتوای ۱۵ نفر از مفتیان مدینه مبنی بر ممنوعیت ساختن بنا بر روی قبور به زمینی مسطح تبدیل شد و اکنون قبور ائمه (ع) فقط با علامت‌هایی خاص مشخص است و تاکنون تلاش‌ها برای ایجاد حتی یک سایبان در این مکان نتیجه‌ای نداشته است.

آیت‌الله جنتی ادامه داد: در قبرستان بقیع که در واقع همچون بهشتی در زمین است، علاوه بر مزار چهار امام شیعیان، مزار تعداد زیادی از بستگان پیامبر، بزرگان و صحابه اسلام نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: نکته اینجاست که جریان تکفیری وهابیت با کج‌فهمی از مفاهیم دین مبین اسلام، حضور در مزار بزرگان و طلب رحمت خداوند برای آن‌ها و همچنین طلب رحمت کردن برای خود را شرک می‌داند، اما خودش آلت دست سرویس‌های جاسوسی انگلیس و آمریکاست و اطاعت و عبودیت این طاغوت‌های زنده که مصداق واقعی شرک هستند را پیشه خود کرده است.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه تخریب بقیع توسط وهابیون افراطی تجاوز به حقوق مسلمانان و شیعیان است، پیشنهاد کرد که این مسئله باید با تشکیل جلسات علمی و فقهی بررسی شده و ابعاد این جنایت تبیین شده و در این زمینه اقدامات حقوقی در عرصه بین الملل انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه وهابیون افراطی می‌پندارند با چنین اقدامات جاهلانه‌ای می‌توانند از تاثیرگذاری صاحبان این مزار‌های متبرکه جلوگیری کنند، تصریح کرد: این اقدامات جاهلانه در حالی انجام می‌شود که ارزش‌های فطری ائمه که انسان‌ها را به آن‌ها فرا می‌خوانند قطعا عالم‌گیر خواهد شد و هم اکنون نشانه‌های این اتفاق مبارک قابل مشاهده است.

دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه باید هر چه بیشتر تلاش کنیم سوء تفاهم‌ها بین عربستان سعودی و ایران که دارای مشترکات زیادی هستند برطرف شود، گفت: حل و فصل بسیاری از اختلافات، شدنی است؛ چراکه در بسیاری از مواردی همچون اعتقاد به خداوند یکتا، پیامبر اسلام (ص)، قبله و مواردی دیگر اختلافی بین ما و عربستان وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان اسلام، دشمنان مردم مسلمان ایران و عربستان نیز هستند، خاطرنشان کرد: باید مراقب دسیسه‌های دشمنان مشترک بود که همه برای نابودی اسلام متحد شده‌اند از این رو باید اختلافاتمان را به حداقل برسانیم که البته امیدوارم دولت عربستان نیز زیارت ائمه بقیع (ع) را نیز آزاد کند.

آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود به مساله اصلاح نظام اقتصادی کشور به ویژه در زمینه پرداخت یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: نظام پرداخت یارانه‌ها دارای مشکلات فراوان است و با توجه به اینکه وضعیت موجود عادلانه نیست و زمینه سوء استفاده سودجویان را فراهم می‌کند و باید اصلاح شود.

وی تاکید کرد: اکنون که دولت همت کرده که این کار مهم را انجام دهد، همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله) نیز فرمودند، همگان باید در این امر مهم با دولت همراهی کنند تا معضلات اقتصادی کشور کاهش یابد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه مردم شریف ایران نشان داده‌اند با اقداماتی که بر مبنای عدالت و صداقت باشد، همراهی می‌کنند و تاریخ انقلاب نشان داده در این راه سختی‌های زیادی را تحمل کرده‌اند، خطاب به مسئولان امر متذکر شد: با این حال مسئولان محترم با بررسی‌های همه جانبه، به نحوی برنامه‌ریزی کنند که مردم دچار سختی و فشار نشوند.

آیت‌الله جنتی قوای سه‌گانه و سایر نهاد‌های مسئول را به هماهنگی کامل در اجرای دقیق و نظارت کامل بر روند این اصلاح مهم اقتصادی فراخواند و تاکید کرد: باید با هماهنگی و تدابیر لازم مانع سوء استفاده سودجویان شد؛ چراکه اگر اجرای این برنامه با نظارت و کنترل دقیق همراه نباشد، با مشکل مواجه خواهد شد.

وی اطلاع رسانی دقیق، به موقع و گسترده در این زمینه را برای جلوگیری از فضاسازی دشمنان و سردرگمی مردم لازم دانست و گفت: دولت باید در این زمینه از ظرفیت رسانه‌های کشور استفاده کند و رسانه‌ها و صاحبان قلم و تریبون، با دلسوزی دولت را در اجرای صحیح این تصمیم مهم و حیاتی یاری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->