مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید مخبر بر نقش روابط تهران و دوحه در گسترش صلح و ثبات منطقه| امیر قطر: صدور ویزای تماشاگران ایرانی تسهیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۸۴۱۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
تاکید مخبر بر نقش روابط تهران و دوحه در گسترش صلح و ثبات منطقه| امیر قطر: صدور ویزای تماشاگران ایرانی تسهیل می‌شود
معاون اول رئیس‌جمهور بر گسترش هرچه بیشتر روابط دوجانبه و منطقه‌ای تهران و دوحه و نقش این روابط در توسعه صلح، ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد و خواستار توجه به برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر معاون اول رییس‌جمهور در بدو ورود امیر قطر به تهران، با اشاره به سطح روابط مناسبات دو کشور، از مواضع قطر در موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه در قبال ایران قدردانی کرد.

وی همچنین با اشاره به حضور صهیونیست‌ها در منطقه و شهادت روز گذشته خبرنگار الجزیره توسط رژیم اشغالگر در سرزمین‌های اشغالی، مواضع دولت قطر را در این خصوص ارج نهاد.

مخبر بر گسترش هرچه بیشتر روابط دوجانبه و منطقه‌ای تهران و دوحه و نقش این روابط در توسعه صلح، ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد و خواستار توجه به برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور شد.

معاون اول رییس جمهور همچنین بر نقش و اثرگذاری توسعه همکاری‌های ایران و قطر در ساماندهی و حل و فصل بحران برخی کشور‌های منطقه نظیر یمن و افغانستان تاکید کرد.

وی توسعه روابط بانکی و اقتصادی را در راستای همکاری دو کشور با اهمیت برشمرد و گفت: توسعه روابط بانکی و تجاری میان ایران و قطر می‌تواند به تسهیل روابط و مراودات تجار و سرمایه گذاران دو کشور کمک کند.

مخبر با اشاره دیدار‌های مسئولین ارشد دو کشور و توافقات صورت گرفته برای همکاری مشترک در برگزاری جام جهانی قطر، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری در زمینه برگزاری این مسابقات در قطر خبر داد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز در این دیدار، روابط دو کشور را تاریخی و مستحکم توصیف کرد و ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران، دیدار‌های خود با مقام معظم رهبری و رییس جمهور را پراهمیت توصیف کرد.

وی با اشاره به عمق روابط تهران و دوحه، افزود: در مقاطع حساس و اثرگذار است که سطح روابط و مناسبات دو کشور نمایان و آشکار می‌شود.  

امیر قطر با اشاره به زمان برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور در آینده نزدیک، گفت: از مسئولین طرف قطری خواسته‌ام با شناسایی زمینه همکاری‌های دو کشور، بسترسازی لازم را انجام دهند تا به سطح مطلوبی از مناسبات اقتصادی فیمابین دست پیدا کنیم.

وی از تسهیل فرایند صدور ویزا برای تماشاگران ایرانی علاقه‌مند به حضور در جام جهانی قطر خبر داد و با اشاره به سفر هیات قطری به کیش جهت همکاری با ایران در زمینه برگزاری جام جهانی، از پیشنهادات و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران در این زمینه قدردانی کرد.

امیر قطر همچنین از معاون اول رییس جمهور کشورمان برای سفر به این کشور در جهت تقویت و تحکیم مناسبات سیاسی و اقتصادی فیمابین دعوت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->