رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن
سرخط خبرها

توضیحات وزیر جهاد کشاورزی درباره شایعه افزایش قیمت نان

  • کد خبر: ۱۰۸۴۹۸
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۱
توضیحات وزیر جهاد کشاورزی درباره شایعه افزایش قیمت نان
جهاد کشاورزی با بیان اینکه طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها یک اصلاح اقتصادی بزرگ به نفع مردم است، گفت:  افزایش قیمت نان سنتی صحت ندارد و آرد با نرخ ثابت بین نانوایی‌های سنتی با قیمت قبل توزیع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد ساداتی نژاد  در جریان بازدید از یک کارخانه تولید روغن نباتی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها یک اصلاح اقتصادی بزرگ به نفع مردم است که در کشور شروع شده و هدف آن هدفمند کردن یارانه‌ها است.

وی ادامه داد: در این طرح یارانه‌ها حدف نمی شود و فقط تخصیص یارانه‌ها از روی کالا به مردم منتقل می‌شود و عدالت توزیع را برقرار می‌کند.

وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری این که میزان مصرف دهک‌های مختلف در شرایط معمولی متفاوت است، گفت: در این طرح دریافت عادلانه‌ای را خواهند داشت و میزانی که برای دریافت جبرانی در نظر گرفته شده بعضا از مقدار هزینه تحمیل شده در دهک‌های پایین‌تر بیشتر است.

ساداتی‌نژاد یادآور شد: این طرح یک کار بسیار بزرگ است و باید در سال‌های گذشته که تفاوت نرخ ارز کمتر بود انجام می‌شد؛ در هر صورت دولت سیزدهم این کار را که یک کار بسیار بزرگ در اقتصاد ایران است، مدنظر قرار داد و با دستور رییس جمهور اجرایی شد.

وی افزود: مبلغی که به عنوان یارانه ماه اول به حساب مردم واریز شده بود، آزاد شد تا مردم بتوانند خرید خود را در کالاهای اساسی انجام دهند.

این مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در حال حاضر کالاهای اساسی در کشور شرایط بسیار خوبی دارد و برای ذخایر راهبردی کشور از قبل از عیدنوروز تمهیدات لازم انجام شده و مشکلی در تامین کالا در کشور نداریم.

ساداتی نژاد با تاکید بر این که قیمت کالاها نیز از امروز اعمال شده است، یادآور شد: با توجه به اینکه ما قیمت‌هایی را از قبل در برخی از کالاها در فروشگاه‌ها داشتیم، طبیعتا ازدحام خرید به دلیل تفاوت قیمت‌ها بسیار بالا بوده است؛ با نرخ جدید کالاها هیچ مشکلی در عرضه وجود نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه به طور نمونه این کارخانه روزانه ۳۰۰ تن تولید روغن خوراکی دارد، افزود: فقط امروز با ذخایر ۵۰۰ تن این مجموعه ارسال روغن داشته‌ایم و این نشان می‌دهد که ما ظرفیت خرید روزی ۷۰۰ تن روغن در شهر تهران داریم.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه در محصول مرغ نیز ازدحام را در میادین و فروشگاه‌ها شاهد بوده‌ایم، افزود: مصرف روزانه تهران ۱۲۰۰ تن مرغ است و امروز میزان مرغ گرم و منجمد در تهران به ۱۶۰۰ تن رسیده است و جمعه که روز تعطیل است و عموما عرضه مرغ گرم انجام نمی شد، کشتار انجام می‌شود و مرغ گرم در بازار توزیع خواهد شد.

ساداتی نژاد افزود: مردم ما اطمینان داشته باشند و بدانند تمهیدات لازم از قبل از عید و جنگ اوکراین برای این مهم اندیشیده شده است؛ البته ما یک افزایش قیمت غذا در جهان را داشته‌ایم.

وی ضمن تشکر از صبوری مردم، گفت: سه هزار تن تصفیه روغن در کارخانجات تهران به صورت روزانه انجام شده و عرضه در همه فروشگاه‌ها انجام می شود.

 وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تا ۲ روز آینده به دلیل مسافت‌ها، فراوانی و وفور روغن را در همه فروشگاه‌های کشور شاهد خواهیم بود، افزود: رییس‌جمهور، معاونین و وزرا بارها تاکید کرده‌اند که افزایش قیمتی را در قیمت نان و دارو نخواهیم داشت.

ساداتی نژاد تاکید کرد: افزایش قیمت نان سنتی صحت ندارد و آرد با نرخ ثابت بین نانوایی‌های سنتی با قیمت قبل توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: واردات در این بخش به خوبی انجام شده و ذخایر گندم کشور نیز ایده آل و خوب است.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: بیشتر مواردی که در خریدها داشته‌ایم ناشی از تغییر قیمتی بوده که انجام شده و تقاضا در فروشگاه‌ها افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین کمبودی در کالاها در کشور وجود ندارد، علاوه بر آنچه در کارخانه‌های شکر تولید می‌شود، ذخایر این محصول بالغ بر ۵۰۰ هزار تن در کشور است و هیچ‌گونه مشکلی از بابت فراوانی و ذخایر کالایی در کشور وجود ندارد.

ساداتی‌نژاد همچنین گفت: صنایع ظرفیت خود را افزایش داده‌اند و تمام تلاش ما تامین کالا برای در دسترس قرار گرفتن محصول در دست مردم است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->