حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد
سرخط خبرها

آمادگی شهرداری مشهد برای بین المللی شدن شاهنامه

  • کد خبر: ۱۰۸۷۶۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲
آمادگی شهرداری مشهد برای بین المللی شدن شاهنامه
شهردار مشهد مقدس گفت: شهرداری مشهد آماده همکاری همه جانبه در خصوص فردوسی عزیز و اثر به یاد ماندنی او شاهنامه در عرصه بین المللی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی در رویداد فرهنگی و هنری «حکیم توس» که به مناسبت سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در آرامگاه این شعر شهیر برگزار شد، اظهارکرد: منابع قدرت به تعبیر علمای این رشته متعدد است؛ بعضی معتقدند منبع اصلی قدرت، ثروت است لذا خانواده‌ای که ثروت بیشتری دارد در بین محله و خانواده خود، قدرت بیشتری دارد.

وی ادامه داد: یک برداشت نیز این است که منبع اصلی قدرت، علم و فناوری است و هرکه داناتر است، تواناتر استو به همین دلیل هر کشوری که از توانایی علمی بیشتری برخوردار است، قدرتمندتر است.

شهردار اضافه کرد: بعضی معتقدند اساس قدرت، زور بازو است چرا که در گذشته هر قبیله‌ای که جوانان بیشتری داشت، قوی‌تر بود یا دیگران معتقدند علم سیاست منبع اصلی قدرت است.

وی ادامه داد: به نظر برخی، هر کس بتواند در این دنیایی که شاید فراموش شده اش اخلاق باشد، راحت‌تر ملت‌ها را چپاول کند، او قوی‌تر است.

شهردار مشهد با بیان اینکه بعضی دیگر معتقدند فرهنگ منبع اصلی قدرت است، تصریح کرد: بعد از قدرت لایزال الهی، منبع اصلی قدرت در تمام جوامع بشری نیروی انسانی دانشی آن جامعه است که اگر وجود داشت باشد، می‌تواند علم، ثروت و فرهنگ را تولید کند و در تمامی عرصه‌ها مولد باشد.

ارجائی بیان کرد: مشهد ما مشهد امام رضا (ع) بوده و مضجع امام هشتم (ع) فلسفه ذاتی و دلیل وجودی این شهر است.

وی گفت: مشهد در کمتر از ۱۲۰۰ سال از یک باغ به یک ابر شهر تبدیل شده و دلیل این موضوع فقط وجود مضجع مبارک امام هشتم (ع) به شمار می‌آمده و سرعت جمعیت پذیری آن چندین برابر شهر‌های پیرامونی خودش بوده است.
شهردار مشهد اظهار کرد: در کنار وجود مضجع امام هشتم (ع)، علما و ادبای زیادی در این دیار زرخیز مدفون هستند که یکی از آن‌ها فردوسی بزرگ و افتخار توس و زبان فارسی است.

ارجائی با اشاره به ظرفیت بین المللی فردوسی عنوان کرد: به تمامی دست اندرکاران حوزه ادبیات و حوزه هنر اعلام می‌کنم که شهرداری مشهد آماده همکاری همه جانبه در خصوص فردوسی عزیز و اثر به یاد ماندنی او شاهنامه در عرصه بین المللی دارد.

وی اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم با همکاری جوامع دانشگاهی، هنرمندان و فعالان اجتماعی از ظرفیت این حکیم فرزانه بیش از پیش استفاده کنیم.

رویداد فرهنگی هنری حکیم «توس» تا ۳ خرداد هر شب ساعت ۲۰ در محل آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی میزبان علاقه‌مندان به ادب و ادبیات پارسی است.

شهروندان برای حضور در این رویداد می‌توانند عدد ۸ را به ۱۰۰۰۱۰۸ پیامک یا در سامانه ثبت‌نام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->