تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

توافق ایران و کوبا برای افزایش همکاری‌های اقتصادی

  • کد خبر: ۱۰۹۰۳۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
توافق ایران و کوبا برای افزایش همکاری‌های اقتصادی
در دیدار وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان با معاون نخست‌وزیر و فرستاده ویژه رئیس‌جمهور کوبا، طرفین برای افزایش همکاری‌های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و کوبا توافق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به معاون نخست‌وزیر کوبا اظهار داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار ایجاد ارتباط اقتصادی بلندمدت و پایدار با کشورهای آمریکای لاتین به ویژه کوبا است.

وی افزود: با توجه به سابقه همکاری‌های سیاسی عالی دو کشور، کوبا از اهمیت ویژه‌ای برای جمهوری اسلامی ایران  برخوردار است.

وزیر اقتصاد کشورمان در این دیدار با اشاره به سوابق همکاری‌های دو کشور در زمینه های بهداشتی و کشاورزی، ضمن تأکید بر ضرورت ارتقای روابط اقتصادی فیمابین، اظهار داشت: انتظار می‌رود برای توسعه همکاری‌ها و  اجرایی شدن توافقات، با اراده و جدیت بیش از پیش گام برداریم.

خاندوزی در ادامه مهمترین دلایل عدم گسترش همکاری های تجاری بین دو کشور را عدم شناخت مناسب تجار و فعالان اقتصادی طرفین از فرصت‌ها و مزیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری دو‌ کشور دانست و در ادامه برای برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی با حضور نمایندگان بخش‌های دولتی و فعالان اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و کوبا به‌منظور تبیین فضای کسب و کار و سرمایه گذاری دو کشور اعلام آمادگی کرد. 

وزیر اقتصاد کشورمان همچنین با اشاره به فقدان بسترهای حقوقی مناسب برای حمایت از فعالیت بخش خصوصی، بر ضرورت نهایی نمودن موافقتنامه‌های تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری و اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین دو کشور تأکید کرد.

ریکاردو کابریساس رویز معاون نخست وزیر کوبا نیز ضمن تشریح برنامه توسعه اقتصادی آن کشور و بخشهای اولویت دار برای آن کشور در جهت نیل به توسعه اقتصادی، با برشمردن عوامل منفی اثرگذار بر اقتصاد کوبا نظیر محاصره اقتصادی و یا اثرات جدی کووید ۱۹، تأکید نمود که دو عامل تغییرات آب و هوایی و جنگ اوکراین به ویژه در حوزه امنیت غذایی اقتصاد کوبا را تحت تاثیر منفی قرار داده است.

معاون نخست وزیر کوبا در ادامه برای استفاده از تجربیات و فناوری‌ شرکت‌های ایرانی در اجرای پروژه‌های مهم اقتصادی آن کشور اعلام آمادگی نمود. 

وی در ادامه این دیدار  با اشاره  ظرفیت بالای بخش های کشاورزی، انرژی و بهداشت و درمان و همچنین توانمندی ‌های موجود در شرکت‌های ایرانی، بر افزایش همکاری‌های بلندمدت اقتصادی میان دو کشور تأکید کرد.

گفتنی است؛ معاون نخست وزیر و فرستاده ویژه رئیس جمهور کوبا در راس هیئتی عالی رتبه به منظور ملاقات و رایزنی با مقامات جمهوری اسلامی ایران و همچنین برگزاری هجدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور به تهران سفر کرذه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->