قطع برق تمامی سامانه‌های نظارتی اسرائیل در مرز با اردن را ۱۲ ساعت از کار انداخت مقام لبنانی:‌ رئیس جمهور و نخست وزیر در تصمیم اشتباه دولت تجدید نظر کنند حمله عربستان سعودی به یمن + جزئیات کامل (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار مقام حزب‌الله نسبت به وقوع سونامی انسانی در لبنان آیا همسر ماکرون، رئیس جمهور فرانسه یک مرد بوده است؟ سردار غیاثی: اتحاد امت اسلامی، کلید تعالی ایران اسلامی است دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد تلاش برای ترور یک مقام اسرائیلی توسط ترکیه رد شد مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: پیام‌ها با آمریکا همچنان از طریق واسطه‌ها رد و بدل می‌شود نارندا مودی به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی به کارائیب برای رویارویی احتمالی با ونزوئلا واکنش حماس به بمباران برج‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل فرمانده جدید سنتکام به اراضی اشغالی سفر کرد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سفرای ایران در امارات و فیلیپین با عراقچی دیدار کردند افزایش چشمگیر حضور نظامی روسیه در مرز فنلاند اسرائیل با بمباران برج‌های مسکونی غزه به دنبال چیست؟ + فیلم امکان خروج ایران از NPT با قید ۳ فوریت در مجلس بررسی می‌شود (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) روایت فرمانده ارتش از رودرویی خلبانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با دشمن به میزبانی رئیس جمهور، نشست مشترک سران قوا برگزار شد روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی
سرخط خبرها

تأکید رهبر معظم انقلاب بر توانمندی اثرگذار عرصه انرژی هسته‌ای و برق اتمی | رئیس سازمان انرژی اتمی: سوخت ۶۰ درصد را دست تولید داریم

  • کد خبر: ۱۰۹۲۰۵
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۶
تأکید رهبر معظم انقلاب بر توانمندی اثرگذار عرصه انرژی هسته‌ای و برق اتمی | رئیس سازمان انرژی اتمی: سوخت ۶۰ درصد را دست تولید داریم
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست تخصصی مبنا گفت: با ژرف‌نگری، حمایت و ایستادگی رهبر معظم‌ انقلاب و خودباوری دانشمندان در انرژی هسته‌ای توانستیم آن را به صورت بومی عرضه کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست تخصصی مبنا با موضوع «تأثیر تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در پیشرفت فناوری هسته‌ای» که عصر امروز به‌صورت مجازی برگزار شد، اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، گفت: در عصر حاضر شاهد پیشرفت فوق‌العاده سریع علم و فناوری هستیم که پیوسته تأثیرات ژرفی در همه حوزه‌ها به وجود می‌آورد. حوزه علم و فناوری حوزه قدرت‌سازی است و سازمان‌های بین‌المللی در سال‌های اخیر در بخش‌های هوا و فضا، انرژی هسته‌ای، فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی شرایطی را فراهم کردند که این عرصه، قلمرو پیشتازی آن‌ها باشد و ازدست‌یافتن کشور‌های دیگر به‌ویژه در انرژی هسته‌ای برای جمهوری اسلامی ایران ممانعت کردند.

وی در این نشست که به‌همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌ا...‌العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) در مشهد برگزار شد، گفت: نکته مهم در این فرایند قدرت پیش‌برنده اهداف ملی کشور‌ها و امنیت ملی آن‌هاست که در دیپلماسی متبلور می‌شود و پشتوانه دیپلماسی قدرت نظامی و اقتصادی است که به‌صورت مستقیم در علم و فناوری ریشه دارد. هر چقدر این پیشرفت در کشور‌ها باشد و بتوانند به‌صورت فرایندی از آن استفاده کنند، بیشتر توانسته‌اند نقش قدرت‌سازی داشته باشند.

اسلامی گفت: ابرقدرت‌ها حتی قبل از پیروزی انقلاب که قرار بود برای کشور ما تأسیسات ایجاد کنند، به‌دلیل شرایط انقلاب پروژه‌ها را متوقف کردند و تعهدات خود را انجام ندادند، اما چرخه مهم، سوخت هسته‌ای است که مقام معظم رهبری با ژرف‌نگری از سال‌ها پیش با ورود به بحث علوم پیشرفته از این علوم حمایت کردند. ایستادگی ایشان سبب شد با نگاهی خودباورانه اقدام کنیم و نکته دوم نگاه و باور جوانان است که بعد از پایان تحصیلات توانستند وارد این عرصه شوند و این تکنولوژی‌ها را به‌صورت بومی عرضه کنند. در واقع با باور جوانان و هدایت و حمایت‌های مستمر از این جریان توانستیم به ظرفیت پایداری برسیم و اکنون کاملا خودکفا هستیم. بعد از خروج ترامپ از معاهده برجام یک مرتبه کشور توانست با یک حرکت جهادی ده‌ماهه مسیر ده‌ساله را در ظرفیت غنی‌سازی طی کند که این موضوع موجب دستپاچگی ۵+۱ شد و سبب شد آن‌ها مجددا به مذاکرات برگردند تا ظرفیت هسته‌ای ما را متوقف کنند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در بخش‌های اثرگذار انرژی هسته‌ای و برق اتمی گفت: ما علی رغم تأکیدات رهبر معظم انقلاب آن‌طور که باید حرکت نکردیم و نکته مهم در برق هسته‌ای این است که کشور‌های دیگر همکاری نکردند که باز با خودباوری باید همین حرکت را در برق اتمی داشته باشیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان خرابکاری‌ها، حرکات تروریستی، ترور دانشمندان و... گفت: تلاش دشمنان در این حوزه، آن را به خط مقدم جبهه تبدیل کرده است و دانشمندان ما با تأکید و انگشت اشاره مقام معظم رهبری که خودتان بسازید، پای کار ایستادند و در موضوع سوخت ۲۰درصد که نیاز تهران بود، اقدام کردند. ما امروز نه‌تنها سوخت ۲۰درصد، بلکه سوخت ۶۰درصد را در دست تولید داریم.

وی با اشاره به تولیدات بخش سلامت و رادیو دارو‌ها از حرکت به‌سمت پلاسمادرمانی خبر داد و به نقش بسیار مهم آب سنگین اشاره کرد که متأسفانه دشمنان با اتهام بهره‌مندی از آن در تولید سلاح هسته‌ای ما را از آن منع می‌کنند. اگر ایستادگی مقام معظم رهبری نبود و ما وارد فناوری هسته‌ای نمی‌شدیم، الان خیلی عقب بودیم.

وی خاطرنشان کرد: چرخه پیشرفت کشور باید بدون وقفه حرکت کند و توان کشور باید برای پیشرفت کشور صرف شود و باید رنج و مشقت را تحمل کنیم تا به قله برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->