تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است
سرخط خبرها

رونمایی از کتاب شاعر ایرانی در انتشارات افغانستانی

  • کد خبر: ۱۰۹۲۲۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۹
رونمایی از کتاب شاعر ایرانی در انتشارات افغانستانی
مراسم رونمایی و جشن امضای کتاب شعر «درخت می شوم روزی» اثری از فهیمه دهقان شاعر ایرانی امروز چهارشنبه در غرفه انتشارات افغانستانی «آمو» در حاشیه نمایشگاه کتاب برگزار شد.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ رونمایی و جشن امضای کتاب‌ شعر «درخت می شوم روزی» با حضور علاقمندان به شعر و ادبیات کودکان برگزار شد‌.

«فهیمه دهقان» شاعر کتاب «درخت می شوم روزی» در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در مورد چرایی انتخاب ناشری افغانستانی برای کتابش گفت: سال‌های زیادی است که دوستان افغانستانی بسیاری دارم و البته همسرم هم افغانستانی هستند. به دلیل علاقه‌ای که به افغانستان و مردم آن دارم، همیشه دوست داشتم با آنها کار کنم، تصمیم گرفتم اولین مجموعه شعرم را در انتشارات آمو به چاپ برسانم و این باعث افتخار من است که تنها ایرانی هستم که در این انتشارات کتابش چاپ شده است.

رونمایی از کتاب شاعر ایرانی در انتشارات افغانستانی

بعضی‌ها وقتی می‌فهمند مردم افغانستان هم فارسی حرف می‌زنند شگفت زده می‌شوند

دهقان که خود این روزها در غرفه انتشارات آمو در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور دارد، در مورد استقبال مردم ایران و نظرات آنها در مورد ادبیات افغانستان گفت: برایم جالب بود که غرفه‌های افغانستان بازدیدکننده ایرانی زیادی دارد. اما متاسفانه برخی از بازدیدکنندگان شناخت کافی حتی نسبت به زبان مردم افغانستان ندارند و پس از اینکه به غرفه‌ ناشران افغانستانی مراجعه می‌کنند، متوجه می‌شوند که زبان بسیاری از مردم افغانستان فارسی و این موضوع آنها را شگفت زده می کند. اما به طور کلی اینکه میان مردم دو کشور آشنایی و دوستی ایجاد می‌شود از نکات مثبتی است که نباید از آن غافل شد.

این شاعر ایرانی مشکلات سیستم آموزشی در ایران را از دلایل عدم آگاهی کافی درباره کشورهای همسایه دانست و گفت: در مدارس، دانشگاه و جامعه مردم آموزش کافی ندیده‌اند و موضوع دیگر مطالعه پایین مردم باعث شده تا اطلاعات کمتری نسبت به کشور همسایه خود داشته باشند.

کتاب مجموعه شعر «درخت می شوم روزی» اثری از فهیمه دهقان حاصل گزیده شعرهایی است که او در سال های اخیر سروده است. این کتاب اولین دهقان است.

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ ازدیبهشت آغاز و تا ۳۱ اردیبهشت در مصلی تهران ادامه خواهد داشت ناشران افغانستانی نیز در این نمایشگاه حضور پررنگی دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->