بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

درگیری پلیس پاکستان با حامیان نخست وزیر سابق | عمران خان تهدید به بازداشت شد

  • کد خبر: ۱۱۰۲۰۳
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۵
درگیری پلیس پاکستان با حامیان نخست وزیر سابق | عمران خان تهدید به بازداشت شد
منابع خبری از درگیری پلیس پاکستان با حامیان نخست وزیر سابق این کشور در جریان تظاهراتی در اسلام آباد خبر دادند.همزمان حزب تحریک انصاف مدعی شده بیش از ۱۰۰۰ تن از اعضای این حزب در حملات شبانه پلیس در پنجاب بازداشت شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری الجزیره، درگیری‌ها در پاکستان پس از آن رخ داد که مقامات این کشور مسیرهای منتهی به اسلام آباد را که حزب نخست وزیر سابق قصد برگزاری راهپیمایی در آنجا را با هدف درخواست برای برکناری دولت و برگزاری انتخابات پارلمانی داشت، مسدود کردند.

همزمان با تلاش طرفداران حزب "تحریک انصاف" عمران خان، نخست وزیر سابق پاکستان برای رفع موانع تعبیه شده در بزرگراه‌های منتهی به اسلام‌آباد، نیروهای پلیس در مناطق مختلف پنجاب، بزرگترین ایالت پاکستان متوسل به شلیک گاز اشک‌آور شدند.

در شهر لاهور نیز پلیس برای متفرق کردن صدها تن از اعضای حزب تحریک انصاف که در نقاط مختلف برای برگزاری یکی راهپیمایی اعتراضی تجمع کرده بودند، متوسل به شلیک گاز اشک‌آور شدند.

معترضان خشمگین پیش از آنکه بازداشت شوند، به طرف نیروهای پلیس سنگ و پوکه‌های گازهای اشک‌آور را پرتاب می‌کردند.

پس از آنکه یک افسر پلیس در جریان حمله نیروهای پلیس به منازل اعضای حزب تحریک انصاف توسط یکی از آنها کشته شد، دولت پاکستان روز سه‌شنبه راهپیمایی برنامه‌ریزی شده حزب عمران خان در اسلام‌آباد را ممنوع اعلام کرد.

حزب تحریک انصاف مدعی است که بیش از هزار تن از اعضای این حزب در جریان حملات شبانه پلیس در ایالت پنجاب به منظور خنثی کردن این راهپیمایی بازداشت شده‌اند.

تصاویر منتشر شده در خبرگزاری‌های داخلی پاکستان طرفداران چب به دست حزب تحریک انصاف را نشان دادند که در تلاش بودند موانع تعبیه شده در بزرگراه‌ها را برچینند.

مقامات پاکستان ده‌ها کانتینر مخصوص حمل و نقل را در مسیرهای اصلی منتهی به اسلام‌آباد حدود ۲۷۰ کیلومتری لاهور قرار داده‌اند.

آنها همچنین نیروهای شبه‌نظامی و افسران پلیس بیشتری در بزرگراه‌ها و در اسلام‌آباد مستقر کرده‌اند تا مانع از برگزاری این راهپیمایی شوند.

عمران خان این راهپیمایی را از ایالت خیبرپختونخوا، جایی که توسط حزب تحریک انصاف اداره می‌شود، آغاز کرده است. وی از طرفدارانش به ویژه جوانان خواسته تا به هر قیمتی موانع تعبیه شده در مسیرهای منتهی به اسلام‌آباد را برچینند.

واکنش عمران خان

عمران خان ۶۹ ساله در توییتی نوشت: از همه شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی می‌خواهیم تا پرچم پاکستان را همراه داشته باشند. این یک لحظه تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز است.

رعنا ثناالله، وزیر کشور پاکستان گفت: اگر این راهپیمایی ادامه یابد، عمران خان بازداشت خواهد شد.

در همین حال، دیوان عالی پاکستان نیز قرار است جلسه‌ای در مورد بررسی عریضه مربوط به برچیدن موانع تعبیه شده در مسیرهای منتهی به اسلام‌آباد برگزار کند.

مقامات می‌گویند، اگر عمران خان موافقت کند که کتبا ضمانت دهد که راهپیمایی‌اش صلح‌آمیز خواهد بود و این راهپیمایی تنها به یکی از پارک‌های دولتی محدود خواهد شد، دولت رفع این ممنوعیت را بررسی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->