به گزارش شهرآرانیوز، «سید عبدالله ارجائی» در دیدار با مدیرکل و معاونان شورای اداری آموزش و پرورش خراسان رضوی، اظهار کرد: سند تحول بنیادین آموزشوپرورش یک سند مترقی است که در شش ساحت متفاوت به توسعه امر آموزش و پرورش میپردازد و اهداف بالایی را پیگیری میکند.
وی افزود: یکی از اصلیترین وزارتخانهها، آموزشوپرورش است که از نظر تعداد نیرو دانشی که در اختیار دارد؛ یعنی بدنه اصلی تعلیم و تربیت که معلمان هستند که از نظر مخاطبین وزارتخانه که در مرحله اول دانشآموزان و آیندهسازان مملکت و در مرحله دوم آحاد جامعه هستند، حائز اهمیت است.
شهردار مشهد بیان کرد: با توجه به گستردگی فعالیت وزارتخانه آموزشوپرورش نیاز دارد تا تمامی دستگاهها برای رسیدن آن به اهداف عالیه تلاش کنند.
ارجائی ضمن اشاره به اینکه یکی از دغدغههای اصلی مدیریت شهری در دوره ششم، فضای آموزش غیررسمی در سطح جامعه به ویژه در حوزه کودکان و نوجوانان است، خاطرنشان کرد: کودکان بازمانده از تحصیل نیز جزو دغدغههای اصلی دوره ششم مدیریت شهری است و حاضر هستیم برای بازگرداندن آنان به تحصیل کمک کنیم.
وی اضافه کرد: موضوعات مرتبط با آشنایی دانشآموزان با محیطهای اجتماعی، کارآفرینی و مسائل مرتبط با فناوری و کاهش آسیبهای اجتماعی جزو اولویتهای مدیریت شهری در عرصه آموزش است.
شهردار مشهد ضمن اشاره به اینکه معتقد هستیم آموزشوپرورش رکن اصلی و دانشآموزان حال و آیندهسازان کشور هستند، تصریح کرد: طی تفاهمنامهای که چند روز گذشته با رییس سازمان آموزش استثنایی کشور امضا شد، شهرداری مشهد هزینه سرویس رفت و برگشت دانشآموزان استثنایی به مدارس را متقبل شد که این تفاهمنامه نشاندهنده اعتقاد ما به این موضوع است.
ارجائی گفت: معتقد هستیم مسئله تربیتبدنی و فعالیت بدنی سالم از نیازهای نوجوانان است که باید در تمامی سطوح مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
وی ضمن اشاره به اینکه کودکی بهار تعلیم و تربیت است، ادامه داد: امام علی (ع) میفرمایند «مَثَل آن کس که در کودکی به فراگیری مطالب پردازد، همانند حکاکی بر سنگ است» به همین دلیل مدیریت شهری در زمینه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان دغدغه دارد و برنامههای مفصلی برای نوجوانان وجود دارد.