اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

هواداران استقلال نگرانند، مجیدی به دنبال استراحت!

  • کد خبر: ۱۱۰۹۷۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۵
هواداران استقلال نگرانند، مجیدی به دنبال استراحت!
درحالی که هواداران باشگاه استقلال درانتظار روشن شدن تکلیف فرهاد مجیدی با استقلال هستند، اما مجیدی درتازه‌ترین صحبت‌های خود اعلام کرده فعلا می‌خواهد استراحت کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فرهاد مجیدی بعد از قهرمانی با استقلال تلاش کرده خودش را از رسانه‌ها دور کند تا در فضای آرامی قرار بگیرد. او به همین دلیل به مدیران باشگاه استقلال پیغام داده فعلا قصد صحبت درباره آینده کاری‌اش را ندارد و می‌خواهد دور از هیاهو چند روزی را به استراحت بپردازد. این نقل قول‌ها از سویی برخی هواداران استقلال را نسبت به تداوم حضور سرمربی خود امیدوار کرده و از سویی هم برخی این استراتژی را ناشی از تمایل مجیدی برای جدایی از استقلال می‌دانند وبراین باورند که سرمربی استقلال نمی‌خواهد دوباره چالش سخت مربیگری در استقلال را تجربه کند. به هرحال فرهاد مجیدی به زودی سکوت خود را شکست و مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه فرهاد با این باشگاه به فعالیت ادامه خواهد داد یا خیر، پاسخ خواهد داد تا هواداران این باشگاه نیز درجریان تصمیم‌هایی که درباره تیم‌شان اتخاذ می‌شود قرار بگیرند. این درحالی است که برخی منابع خبری نیز مدعی شده‌اند که استقلال درحال خرید برخی بازیکنان با نظر یک مربی لیگ برتری است.

کریمی جدایی مجیدی را تکذیب کرد

حجت کریمی، یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال نیز جدایی مجیدی از استقلال را تکذیب کرده است. کریمی درباره اینکه مجیدی چه شرایطی با استقلال خواهد داشت، این جملات را به زبان آورده است: «قطعاً فرهاد می‌ماند. او با استقلال قرارداد سه ساله دارد و هنوز دو سال از قراردادش باقیمانده است. مطمئن باشید اتفاقی نمی‌افتد که شادی هواداران از بین برود.» با توجه به صحبت‌هایی که حجت کریمی به زبان آورده به نظر می‌رسد اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال نسبت به تداوم حضور سرمربی تیم‌شان اطمینان دارند، اما باید دید که اساسا مجیدی اعضای هیات مدیره استقلال را درجریان تصمیم خود قرار داده، یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->