پایان کار ژائو فلیکس در میلان تمام برنامه‌های پرسپولیس به هم ریخت! پیاتزا: در مسیر پیشرفت هستیم | هدایت ایران، رؤیای تمام مربیان دنیاست دست رد برنتفورد به یونایتد برای جذب امبومو تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت
سرخط خبرها

عطایی:بخاطر اختلاف سلیقه در کار با توتولو قطع همکاری کردیم

  • کد خبر: ۱۱۱۱۰۹
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۵
عطایی:بخاطر اختلاف سلیقه در کار با توتولو قطع همکاری کردیم
در پایان اردوی تدارکاتی صربستان و با نظر بهروز عطایی، توماس توتولو از کادر فنی تیم ملی والیبال ایران جدا شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال ایران که به منظور برگزاری اردوی تدارکاتی در صربستان به‌سر می‌برد و امروز برای حضور در نخستین هفته لیگ ملت‌ها راهی برازیلیا شد.
بر اساس اعلام کادر فنی تیم ملی والیبال کشورمان و بنا به تشخیص بهروز عطایی سرمربی تیم ملی، توماس توتولو مربی تیم ملی، پس از دومین دیدار دوستانه مقابل صربستان از کادر فنی تیم ملی والیبال ایران جدا شد.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در این مورد توضیح داد: توماس توتولو با توجه به آشنایی‌ای که از همراهی حدود ۶ ماهه با تیم ملی داشت، در کنار تیم قرار گرفت تا با این آگاهی مسیر حرکتی تیم در لیگ ملت‌ها و مسابقات قهرمانی جهان شکل بهتری بیابد.
بهروز عطایی افزود: در این حدفاصل که توتولو به تیم اضافه و کار‌های فنی انجام شد هر دو به این جمع بندی نهایی رسیدیم که سلایق و مدل کار ما با هم تفاوت دارد و این اختلاف سلیقه شاید سبب شود که روند حرکتی تیم دچار چالش شود و نتوانیم به اهدافی که مدنظرمان است برسیم.
وی با تاکید بر این که این جدایی ربطی به دو بازی تدارکاتی اخیر با تیم ملی صربستان ندارد، تصریح کرد: سبک تمرینی و نوع تحلیل بازی ما دو نفر تفاوت ساختاری عمده داشت و امکان همسو شدن نبود به همین دلیل طی صحبتی که با توتولو داشتیم به این جمع بندی رسیدیم که قطع همکاری شود و مسیر را با دیگر افراد گروه ادامه دهیم.
عطایی در پایان با بیان این‌که با توماس توتولو به هیچ وجه اختلاف رفتاری نداشته، اظهار کرد: توماس انسان خوب، کاربلد و موجهی است و بحث اصلی تفاوت سلیقه در نوع تمرین، آنالیز و تحلیل از تیم‌ها بود و این مسیر به انجام درست کار کمک نمی‌کرد، به همین دلیل خیلی راحت با هم به این جمع بندی رسیدیم که این همکاری ادامه نداشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->