واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بایدن سفرش را به دلیل سقوط احتمالی دولت اسرائیل به تعویق انداخت

  • کد خبر: ۱۱۱۲۰۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۷
بایدن سفرش را به دلیل سقوط احتمالی دولت اسرائیل به تعویق انداخت
یک رسانه اسرائیلی فاش کرد، یکی از دلایل تعویق سفر رییس جمهور آمریکا به منطقه، قوت گرفتن احتمال سقوط کابینه نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه اطلاع رسانی روزنامه یدیعوت احارانوت در خبری به نقل از منابع آگاه خبر داد، یکی از دلایل تعویق سفر جو بایدن رییس جمهور آمریکا به منطقه قوت گرفتن احتمال سقوط دولت بنت است.

این منابع تاکید کردند، کاخ سفید ترجیح داد تا مشخص شدن شرایط بنت از سفر به منطقه اجتناب کند تا به نحوی رفتار نشود که گویی وی در حال دخالت و تاثیر گذاری در امور سیاسی اسرائیل است

از سوی دیگر بعد از اعلام به تعویق افتادن سفر بایدن به منطقه و ارتباط آن با عدم افزایش تولید نفت توسط عربستان سعودی رویترز خبر داد، دو هیئت سعودی قرار است طی ماه جاری میلادی عازم واشنگتن شوند تا با مقامات آمریکا به بحث و تبادل نظر بپردازند.

این خبرگزاری در عین حال اشاره ای به ارتباط سفر این دو هیئت با تعویق سفر بایدن به ریاض نکرد.

روزنامه هاارتص هم در خبری که شامگاه شنبه در این رابطه منتشر کرد به نقل از منابع مطلع و دست اندر کار ارتباط بین تل‌آویو و واشنگتن خبر داد، علت اصلی تعویق سفر بایدن به منطقه نگرانی کاخ سفید از سقوط کابینه بنت است، از دیدگاه واشنگتن بنت شرایط نامتوازنی در کابینه داشته و سفر بایدن به (فلسطین اشغالی) به هر شکل در شرایط او تاثیر گذار خواهد بود.

این منابع در ادامه تاکید کردند، امروز اسرائیل نگران آن است که بحران سیاسی شکل گرفته در اسرائیل منجر به لغو کامل سفر جو بایدن رییس جمهور ایالات متحده به (فلسطین اشغالی) شود و شرایط نامتوازن سیاسی نفتالی بنت در ساختار کابینه این امر را حتمی ‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->