ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر
سرخط خبرها

بهبود تراز مالی - فیزیکی طرح‌های تفصیلی با لحاظ ظرفیت‌ها و مداخله ذی‌نفعان

  • کد خبر: ۱۱۱۴۰۲
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۴
بهبود تراز مالی - فیزیکی طرح‌های تفصیلی با لحاظ ظرفیت‌ها و مداخله ذی‌نفعان
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: با تکیه بر اصول کارشناسی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود شهر و جلب مشارکت ذینفعان ‌می‌توان طرح‌های تفصیلی کاربردی‌تر، مبتنی بر نیازهای مردم و با تراز مالی و فیزیکی مطلوب تدوین نمود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در گفتگویی با بیان اینکه «طرح‌های تفصیلی» به‌عنوان سند توسعه، پیشرفت و آبادانی شهرها شناخته می‌شوند که ذیل طرح‌های جامع قرار می‌گیرند، اظهارکرد: طرح‌ تفصیلی، سندی است که افق توسعه شهر برای چندین سال را ترسیم می‌کند، برهمین اساس، تهیه و تدوین آنها باید با دقت بسیار زیادی همراه باشد و ابعاد مختلف فنی، شهرسازی، زیست‌محیطی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... در آن لحاظ شود.

وی افزود: با وجود اهمیت بالای طرح‌های تفصیلی، عمدتا شاهد این هستیم که اطلاعات مورد استفاده برای تهیه این طرح‌ها، گاه مربوط به ۱۰ سال قبل هستند و داده‌هایی قدیمی ملاک و مبنای تصمیم‌گیری برای شهرها و کلانشهرها می‌شوند.

حسامی با تاکید بر لزوم پیش‌بینی و تامین کاربری‌های خدماتی مورد نیاز مردم در طرح‌های تفصیلی که مشاوران روی آن‌ها مشغول کار هستند، گفت: طرح‌های تفصیلی باید مردم‌محور و مبتنی بر خواست، نیاز و اولویت‌های مدنظر مردم باشد.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: علیرغم این تاکیدات و سیاست‌های تدوینی، برخی مواقع شاهد این هستیم که طرح‌های تفصیلی ابلاغی نه‌تنها نیازی از مردم را برطرف نمی‌کند بلکه مشکلاتی را هم برای آن‌ها ایجاد می‌نماید که موضوع بسیار نامطلوبی است.

حسامی گفت: به منظور پرهیز از چنین آسیب‌هایی باید به سمت جلب مشارکت مردم برای تدوین طرح‌ها پیش برویم و پشتوانه مردمی را داشته باشیم.

وی تراز منفی مالی و فیزیکی طرح‌های تفصیلی را دیگر آسیب طرح‌های تفصیلی عنوان کرد و افزود: این مهم موجب کاهش میزان تحقق‌پذیری و اجرایی شدن طرح می‌شود؛ البته باید توجه داشت که مدیریت‌های شهری هیچ‌گاه نگاه درآمدی به آن‌ها ندارند‌.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس اظهارکرد: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مشهدالرضا(ع)، اگر فرآیندهای تهیه و تدوین طرح‌های تفصیلی را به درستی و براساس اصول کارشناسی پیش ببریم، می‌توان این تراز را به سمت صفر و حتی مثبت سوق داد.

حسامی با اشاره به طرح‌های تفصیلی حوزه شمال‌شرق مشهد مقدس که درحال تهیه شدن است، گفت: امیدواریم با تکیه بر اصول کارشناسی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و جلب مشارکت ذینفعان بتوان طرحی کاربردی‌تر، مبتنی بر نیازهای مردم و با تراز مالی و فیزیکی مطلوب تدوین نمود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->