پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم
سرخط خبرها

اکران مستند «سردار پالمیرا» در مشهد + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۱۱۱۴۳۸
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳
اکران مستند «سردار پالمیرا» در مشهد + عکس و فیلم
مستند «سردار پالمیرا»، روایتی از رشادت‌های «شهید سید محمدحسن حسینی» معروف به «سید حکیم» یا «سردار پالمیرا» یکی از فرماندهان ارشد لشکر فاطمیون در آزادسازی شهر تَدمُر در مرکز سوریه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید سیدمحمدحسن حسینی عضو سپاه محمد رسول الله(ص) افغانستان بود که با حضور تکفیری‌ها در سوریه برای دفاع از حرم راهی این کشور شد.

این سردار لشکر فاطمیون با هوش و ذکاوتش در عملیات آزادسازی پالمیرا، تعداد زیادی از تروریست‌ها را به هلاکت رساند.

اکران مستند «سردار پالمیرا» در مشهد + عکس و فیلم

سید حکیم که بود؟

سردار شهید سیدمحمدحسن حسینی با نام جهادی سیدحکیم یکی از فرماندهان ارشد و از بنیانگذاران لشکر فاطمیون بود که به عنوان معاون فرمانده تیپ دوم لشکر سرافراز فاطمیون در جبهه مقاومت حضوری فعال داشت.

سیدحکیم به این دلیل معروف به سردار پالمیرا شد که فرماندهی فاطمیون برای آزادسازی شهر پالمیرا (تدمر) را برعهده داشت.

البته کار شناسایی و طرح عملیات هم با سیدحکیم بود و به خاطر دقت عملش فاطمیون در این عملیات یک شهید نداشت و در مقابل کلی تلفات از داعش گرفت.

عکس‌هایی از شهید سیدمحمدحسن حسینی

سردار باهوش فاطمیون به روایتی دیگر

«سیدمحمدحسن حسینی» در اواخر تابستان سال ۱۳۶۱ در «ولایت سرپل» افغانستان به دنیا آمد. پدربزرگش مرحوم «حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن کپروک» از شخصیت‌های سرشناس و تأثیرگذار آن منطقه بود.

سیدمحمدحسن ۱۸ ماهه بود که در بهار سال ۱۳۶۳ و در بحبوحه جنگ میان شوروی و افغانستان به ایران مهاجرت کرد.

گزارشی از اکران مستند سردار پالمیرا در مشهد

حضور رزمندگان لشکر فاطمیون در خط مقدم مبارزه با داعش

این سردار جبهه مقاومت همزمان با اوایل پیدایش طالبان در افغانستان، به کشورش بازگردانده شد و حدود یک ماه در مناطق مختلف غرب و جنوب غربی افغانستان از نزدیک شاهد رفتارهای غیر انسانی طالبان بود.

او دوباره به ایران آمد و سال ۱۳۷۶ وارد سپاه محمد رسول الله(ص) شد و در همان دوره آموزشی،‌ نبوغ و توان مدیریتی خود را نشان داد و جزو اولین داوطلب‌ها برای اعزام به افغانستان برای مبارزه با طالبان بود.

با حضور تکفیری‌ها در کشورهای اسلامی به خصوص در سوریه در سال ۱۳۹۱ به اتفاق چند نفر از دوستان خود طرح مبارزه با تکفیری‌ها را ارائه داد و جزو اولین افرادی بود که همراه حزب الله لبنان در دفاع از حرم وارد میدان عمل شد.

شهید سیدحکیم این سردار دلاور فاطمیون در ابتدای امر مسئولیت فرماندهی یگان اطلاعات و عملیات فاطمیون را از سوی فرمانده دلاور فاطمی، سردارشهید ابوحامد عهده‌‌دار شد.

او در جبهه‌های غوطه شرقی، حران، احمدیه، زمانیه، خیبرها، دیر سلمان، دیر ترکمان، سیلو، حجیره، حماء، ادلب، تدمر، درعا، تل شهید و تل خطاب به خوبی فرماندهی میدانی می‌کرد و در اکثریت عملیات‌ها پیروز بود.

او بعدها از طرف ابوحامد به حماه اعزام شد و معاونت فرماندهی تیپ دوم لشکر فاطمیون را پذیرفت و سرانجام در ۱۶ خرداد ماه ۱۳۹۵ به شهادت رسید.

تیزر مستند سردار پالمیرا

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->