فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

وزیر کار: افزایش حقوق کارگران شکاف طبقاتی را کاهش داد| برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر است

  • کد خبر: ۱۱۱۷۹۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
وزیر کار: افزایش حقوق کارگران شکاف طبقاتی را کاهش داد| برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش حقوق کارگران بعد از ۲۲ سال با تصمیم دولت، شکاف طبقاتی را به صورت قابل ملاحظه‌ای در سال ۱۴۰۱ کاهش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی در نشست شورای اداری شهرستان کیار اظهار داشت: دولت سیزدهم مردمی است و یکی از زوایای مردمی بودن این دولت، سفر‌ها است. دو بعد اقتصاد مردمی، رفاه برای مردم و بُعد دوم تولیدات مردمی است.

وی افزود: در بُعد رفاه، سیاست دولت تلاش برای رفاه حداکثری مردم با تاکید بیشتر بر اقشار کم درآمدتر است و سه اقدام بسیار مهم در طول چندماه گذشته مسئله افزایش ۵۳ درصدی حقوق کارگران است که طبق مصوبه شورای عالی کار انجام شد و برای این تصمیم با حضور ۶ نماینده کارگر و کارفرما و ۴ نماینده دولت، تلاش شد تصمیم مردمی گرفته شود.

عبدالملکی گفت: این افزایش حقوق کارگران بعد از ۲۲ سال با تصمیم دولت، شکاف طبقاتی را به صورت قابل ملاحظه‌ای در سال ۱۴۰۱ کاهش داد. دومین اتفاق در مسیر رفاه مردم هدفمند کردن یارانه‌ها بود که از ۵ بخش یارانه‌ها، یک بخش به مردم و چهار بخش دیگر به قاچاقاچیان و دلالان و تولیدکنندگان خارجی می‌رسید، اما با این رویکرد جدید کل ۵ بخش به مردم می‌رسد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سومین اقدام در حوزه رفاه مردمی، تصریح کرد: افزایش ۵۷ درصدی حداقل حقوق بازنشستگان از دیگر اقدامات بود که رشد بیش از ۵۰ درصد را داشته است، شایان ذکر است در خردادماه این وعده تحقق می‌یابد تا مردم طعم خوش رفاه را بچشند.

وی تاکید کرد: با افزایش نرخ تورم رشد بیشتری از مشکلات برای مردم ایجاد می‌شود و این تورم فشار زیادی را به مردم دهک‌های پایین انتقال می‌دهد که در اقتصاد مردمی، برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب پذیر است.

عبدالملکی با اشاره به اقدامات مثبت در حوزه تولیدات مردمی، گفت: افزایش منابع مالی، کمک به تولید است، امسال بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ کم در  اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد که این عدد بسیار کم سابقه است.

وی افزود: تسهیل بهبود فضای کسب و کار در چارچوب اصلاح مجوز‌ها صورت گرفت که حدود ۲۰۰ فقره از مجوز‌ها الکترونیکی شده که با سرعت نسبتا خوبی در حال پیشروی  و موانع آن در حال برداشته شدن است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تقویت بازار برای تولیدکنندگان ایرانی، گفت: با دیپلماسی فعال اقتصادی کشور، میزان تجارت با کشور‌های همسایه از جمله تاجیکستان به بیش از ۴ برابر رسید و با بقیه کشور‌ها هم تعاملات گسترده و خوبی شکل گرفت. میزان صادرات غیرنفتی هم در دوماه اول سال رشد قابل توجهی داشته است که در واقع بازار خوبی با دیپلماسی اقتصادی فعال دولت، برای تولیدکنندگان کشور شکل گرفته است.

عبدالملکی در پایان با اشاره به تخفیفات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: برای تولیدکنندگان کشور ۵ درصد تخقیف مالیاتی در نظر گرفته شد و از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد رسیده که این‌ها همه مربوط به تولید است، قطعا سیاست‌های رفاهی و تولیدی که دولت درنظر گرفته است سال خوبی را رقم می‌زند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->