۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد
سرخط خبرها

وزیر کار: افزایش حقوق کارگران شکاف طبقاتی را کاهش داد| برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر است

  • کد خبر: ۱۱۱۷۹۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
وزیر کار: افزایش حقوق کارگران شکاف طبقاتی را کاهش داد| برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش حقوق کارگران بعد از ۲۲ سال با تصمیم دولت، شکاف طبقاتی را به صورت قابل ملاحظه‌ای در سال ۱۴۰۱ کاهش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی در نشست شورای اداری شهرستان کیار اظهار داشت: دولت سیزدهم مردمی است و یکی از زوایای مردمی بودن این دولت، سفر‌ها است. دو بعد اقتصاد مردمی، رفاه برای مردم و بُعد دوم تولیدات مردمی است.

وی افزود: در بُعد رفاه، سیاست دولت تلاش برای رفاه حداکثری مردم با تاکید بیشتر بر اقشار کم درآمدتر است و سه اقدام بسیار مهم در طول چندماه گذشته مسئله افزایش ۵۳ درصدی حقوق کارگران است که طبق مصوبه شورای عالی کار انجام شد و برای این تصمیم با حضور ۶ نماینده کارگر و کارفرما و ۴ نماینده دولت، تلاش شد تصمیم مردمی گرفته شود.

عبدالملکی گفت: این افزایش حقوق کارگران بعد از ۲۲ سال با تصمیم دولت، شکاف طبقاتی را به صورت قابل ملاحظه‌ای در سال ۱۴۰۱ کاهش داد. دومین اتفاق در مسیر رفاه مردم هدفمند کردن یارانه‌ها بود که از ۵ بخش یارانه‌ها، یک بخش به مردم و چهار بخش دیگر به قاچاقاچیان و دلالان و تولیدکنندگان خارجی می‌رسید، اما با این رویکرد جدید کل ۵ بخش به مردم می‌رسد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سومین اقدام در حوزه رفاه مردمی، تصریح کرد: افزایش ۵۷ درصدی حداقل حقوق بازنشستگان از دیگر اقدامات بود که رشد بیش از ۵۰ درصد را داشته است، شایان ذکر است در خردادماه این وعده تحقق می‌یابد تا مردم طعم خوش رفاه را بچشند.

وی تاکید کرد: با افزایش نرخ تورم رشد بیشتری از مشکلات برای مردم ایجاد می‌شود و این تورم فشار زیادی را به مردم دهک‌های پایین انتقال می‌دهد که در اقتصاد مردمی، برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب پذیر است.

عبدالملکی با اشاره به اقدامات مثبت در حوزه تولیدات مردمی، گفت: افزایش منابع مالی، کمک به تولید است، امسال بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ کم در  اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد که این عدد بسیار کم سابقه است.

وی افزود: تسهیل بهبود فضای کسب و کار در چارچوب اصلاح مجوز‌ها صورت گرفت که حدود ۲۰۰ فقره از مجوز‌ها الکترونیکی شده که با سرعت نسبتا خوبی در حال پیشروی  و موانع آن در حال برداشته شدن است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تقویت بازار برای تولیدکنندگان ایرانی، گفت: با دیپلماسی فعال اقتصادی کشور، میزان تجارت با کشور‌های همسایه از جمله تاجیکستان به بیش از ۴ برابر رسید و با بقیه کشور‌ها هم تعاملات گسترده و خوبی شکل گرفت. میزان صادرات غیرنفتی هم در دوماه اول سال رشد قابل توجهی داشته است که در واقع بازار خوبی با دیپلماسی اقتصادی فعال دولت، برای تولیدکنندگان کشور شکل گرفته است.

عبدالملکی در پایان با اشاره به تخفیفات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: برای تولیدکنندگان کشور ۵ درصد تخقیف مالیاتی در نظر گرفته شد و از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد رسیده که این‌ها همه مربوط به تولید است، قطعا سیاست‌های رفاهی و تولیدی که دولت درنظر گرفته است سال خوبی را رقم می‌زند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->