شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس
سرخط خبرها

رایزنی برای حقوق مکتسبه

  • کد خبر: ۱۱۲۰۷
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۶
رایزنی برای حقوق مکتسبه
مدیران وزارتخانه راه‌وشهرسازی برای پیگیری اجرای طرح بازسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی به مشهد می‌آیند
زهرا اسکندریان - رسیدگی به طرح بازسازی بافت اطراف حرم که پیشرفت آن تا همین چند وقت پیش قفل شده بود، حالا به جا‌های خوبی رسیده است و نه‌فقط یک‌ماه پیش وزیر راه‌وشهرسازی خود برای اجرای این طرح تفاهم‌نامه‌ای را نهایی کرد، بلکه قرار است آخر هفته جاری یا اوایل هفته آینده ۲ معاون او همراه با معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مشهد بیایند و بخشی از این تفاهم‌نامه را به عمل برسانند. در گذشته طرح «تاش» برای اطراف حرم مطهر مبنای عمل بود، اما بعد از اجرای طرح جدید، به علت ایجاد چالش‌های بسیار، شهرداری مشهد از اجرای این طرح شکایت کرد و این طرح متوقف شد.
بعد از آن قرار شد وزارت راه‌وشهرسازی تا پایان تابستان امسال درباره اجرای طرح اطراف حرم مطهر رضوی تعیین تکلیف کند. این تعیین تکلیف به این دلیل بود که حقوق مکتسبه‌ای در اجرای طرح‌های قبلی برای شهروندان ایجاد شده بود، اما با تغییر در نحوه اجرای طرح، فکری برای تحقق این حقوق نشد. نیمه آبان بود که خبر نهایی شدن توافق در جلسه‌ای با حضور وزیر راه‌وشهرسازی، استاندار خراسان‌رضوی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و شهردار مشهد در وزارت راه‌وشهرسازی منتشر شد. آن‌طور که اعلام شده بود، در این جلسه بر نقشه راه بازسازی بافت پیرامون حرم مطهر توافق صورت گرفت و مقرر شد وزارت راه‌وشهرسازی و شهرداری مشهد به‌صورت مشترک تا پایان امسال به تهیه طرح تفصیلی جدید با لحاظ مبانی شهرسازی و دغدغه‌های موجود در بافت پیرامون حرم مطهر اقدام کنند تا آن را در شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب برسانند.
همچنین قرار شد تا آیین‌نامه تشخیص مصادیق حقوق مکتسبه و نحوه برخورد با آن، ظرف ۲هفته از سوی استانداری، اداره‌کل راه‌وشهرسازی خراسان‌رضوی و شهرداری مشهد تهیه شود.
حالا رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد به شهرآرا خبر داده که قرار است جلسه‌ای پیرو همین موضوع در استانداری خراسان‌رضوی برگزار شود.
به گفته محمدهادی مهدی‌نیا، قرار است این جلسه اواخر هفته جاری یا اوایل هفته آینده تشکیل شود و علاوه بر مدیران وزارتخانه، مدیران محلی نیز در این جلسه حاضر می‌شوند.
او با بیان اینکه در این جلسه مصوبه چهارجانبه‌ای که میان وزارت راه‌وشهرسازی و استانداری و شهرداری به تفاهم رسیده است، بررسی می‌شوند، اضافه کرد: یکی از این موضوعات رسیدگی به حقوق مکتسبه است که تعیین تکلیف می‌شود.
طرح نوسازی بافت اطراف حرم حدود ٢٠سال قبل مصوب، و مقرر شد در ۴قطاع با همکاری شهرداری، آستان قدس، اداره‌کل راه‌وشهرسازی و سهام‌دار بخش خصوصی با تراز صفر اجرا شود. این طرح در عمل به‌صورت قطاع‌قطاع انجام نشد و همه قطاع‌ها در جریان اجرا زخمی شدند. ناظران و مجریان طرح نیز از طرح عدول کردند و با اینکه قرار بود طرح به‌صورت پلکانی اجرا شود، بلندمرتبه‌سازی منظر این بافت و حرم مطهر رضوی را خدشه‌دار کرد. پس از اعتراض گروه نخبگانی به این طرح، مشاور قبلی کنار گذاشته شد و مشاور جدید نیز برای رفع چالش این بافت، ٣طرح به شورای‌عالی معماری و شهرسازی مبنی بر توقف کامل پروژه، مداخله صفر و بازسازی فضای موجود ارائه کرد.
این در حالی است که یک پیشنهاد بینابینی نیز برای ادامه این طرح وجود داشت. به همین علت مدیریت‌شهری، آستان قدس و استانداری اعلام کردند این طرح عملیاتی نیست؛ زیرا حقوق مکتسبه این طرح ۵٠٠٠میلیارد تومان برآورد شده است و باید نحوه تأمین این منابع مشخص شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->