ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارتقای سگ رباتیک نظامی Ghost Robotics + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۲۵۷۳
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
ارتقای سگ رباتیک نظامی Ghost Robotics + فیلم
مدت‌هاست شرکت Ghost Robotics در حال انتشار اطلاعات جدید درباره سگ رباتیک خود به نام «Vision ۶۰» است. این ربات یک پلتفرم ماژولار است که می‌توان آن را برای مناطق و نقش‌های مختلف به کار گرفت. اما این شرکت با یک کیت جدید از «Onyx Industries» که در حقیقت یک سیستم پیشران واتر جت است، قابلیت شنا کردن را به این سگ رباتیک اضافه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، Vision 60 یک سگ رباتیک است که می‌تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. به گفته Ghost Robotics، این محصول می‌تواند مورد استفاده ارتش، نیروهای نظامی و همچنین مشتریان سازمانی قرار بگیرد. این ربات که پیش از این می‌توانست در خشکی و آب راه برود، حالا به لطف کیت جدید امکان شنا کردن هم دارد. این کمپانی در حساب توییتر خود ویدیوی کوتاهی از شنا کردن این ربات منتشر کرده است.

عدم انتشار اطلاعات کامل درباره کیت شنا سگ رباتیک
در حال حاضر اطلاع کاملی از عملکرد این نمونه جدید نداریم. برای مثال نمی‌دانیم این ربات با چه سرعتی می‌تواند شنا کند یا اینکه تا چه مدت زمانی در آب دوام می‌آورد. شرکت‌های Ghost Robotics و Onyx Industries هنوز اطلاعاتی در این زمینه منتشر نکرده‌اند.

با وجود این موضوع، بنیانگذار Ghost Robotics که چندین ماه پیش درگذشت، در سال 2020 گفته بود که شارژدهی باتری مشکل اصلی این ربات است، اما در نهایت با استفاده از ابزارهایی امکان شنا کردن به آن اضافه می‌شود.

بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که نحوه شنا کردن این ربات با سگ واقعی متفاوت است و خبری از استفاده از پاهای رباتیک نیست. در حقیقت این سگ تنها به کمک سیستم واتر جت زیر آن حرکت می‌کند.

این کیت جدید بطور کامل قابلیت خودران ندارد و نیمه خودران است، یعنی اپراتور می‌تواند در صورت نیاز، آن را از راه دور کنترل کند. این کیت از استاندارد IP67 پشتیبانی می‌کند بنابراین می‌تواند در مدت زمان محدود و در عمق مشخص شنا کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->