همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶
سرخط خبرها

دبیرکل بنیاد هابیلیان: حمایت قدرت‌های خارجی نبود، شمار کشته‌های ملت ایران هرگز به ۱۷ هزار شهید نمی‌رسید

  • کد خبر: ۱۱۲۹۲۹
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
دبیرکل بنیاد هابیلیان: حمایت قدرت‌های خارجی نبود، شمار کشته‌های ملت ایران هرگز به ۱۷ هزار شهید نمی‌رسید
دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: ترور ملت ایران، نشان از مبارزه عیان و رسمی دشمنان با جمهوری اسلامی است که با برنامه‌ریزی کامل آنان انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، اظهار داشت: اگر حمایت قدرت‌های خارجی نبود، شمار کشته‌های ملت ایران هرگز به ۱۷ هزار شهید در کشور نمی‌رسید.  

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران حلقه تزویر و دورویی سیاستمداران آمریکایی را کنار زد و همین موجب شد امروز دشمن به صورت عیان و آشکار وارد مبارزه با ما شود.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با بیان اینکه تمامی ترور‌ها در کشور کاملا با برنامه ریزی و هدفمند انجام می‌شود، گفت: ایجاد گروهک‌های جنایتکاری که در کشور ما اقدام به جنایت کرده‌اند در کشور‌های غربی صورت گرفته و اکنون نیز در همین کشور‌ها و آمریکا دارای دفاتر رسمی هستند و از تمامی امکانات لجستیکی آنان بهره‌مند هستند.

هاشمی نژاد از فرانسه به عنوان پایگاه اصلی منافقان جنایتکار یاد کرد و با اشاره به حمله منافقان در ۲۰ سال پیش به شمار زیادی از سفارتخانه‌های ایران در کشور‌های جهان، گفت: این در حالی است که هیچ محدودیت و محکومیتی از سوی کشور‌های خارجی، متوجه عاملان این اقدامات تروریستی نشد، چون دست قدرت‌های غربی در دست این‌هاست.

وی ادامه داد: هرکجا تحریم، دشمنی و ترور علیه ملت ایران وجود دارد شاهد حضور موثر کشور‌های غربی هستیم و ترور دانشمندان هسته‌ای ما نیز با هدف مشکل آفرینی و مانع آفرینی برای پیشرفت‌های هسته‌ای ایران رخ می‌دهد.

هاشمی نژاد با بیان اینکه تنها گروهی که در کنار صدام تا آخرین لحظه ایستاد، گروهک منافقین بود، گفت: این گروه به اهرمی در دست آمریکا و قدرت‌های غربی تبدیل شده و هزینه‌های فراوانی برای برگزاری میتینگ و هماهنگی این گروهک در کشور فرانسه می‌کنند که شاهد هستیم هر سال میتینگ آنان با قوت و با حضور مهمانان مشخص برگزار می‌شود.

دبیرکل بنیاد هابیلیان با ذکر اینکه امروز چهره دشمن عوض شده و القائات و سیاه‌نمایی برای مردم در دستور کار آنان قرار گرفته است،  افزود: مردم ایران ۱۸۰ برابر بیشتر از سایر کشور‌ها در برابر بمباران اطلاعاتی رسانه‌های خارجی قرار دارند.

هاشمی نژاد گفت: امروز همه افراد جامعه، از جوان و پیر در معرض شایعات و شانتاژ‌های خبری دشمن هستند، لذا برنامه ریزی برای مدیریت فضای مجازی مهم است چراکه دشمن چهره خود را عوض کرده و در شکلی جدید وارد میدان مبارزه شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که دستگاه‌های فرهنگی با برنامه ریزی موثر در این زمینه وارد شده و نقش آفرینی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->