افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد! کارگر پاکدست فرودگاه مشهد کیف پول یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند +عکس گره کوهستان پارک شادی کورتر شد | با وجود آمادگی مدیریت شهری مشهد زمین پارک به سازمان دیگری واگذار شد شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: در مرحله دوم بازگشایی پادگان بیش از ۵۱ هکتار از اراضی لشکر در اختیار مردم قرار خواهد گرفت

  • کد خبر: ۱۱۳۱۲۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
شهردار مشهد مقدس: در مرحله دوم بازگشایی پادگان بیش از ۵۱ هکتار از اراضی لشکر در اختیار مردم قرار خواهد گرفت
سید عبدالله ارجائی در آئین بازگشایی معابر لشکر ۷۷ ارتش مشهد گفت: امروز و به برکت این ایام خجسته بیش از چهارصد هکتار اراضی لشکر هفتاد و هفت پیروز خراسان ساماندهی می‌شود و آنچه که در مرحله اول در اختیار زائران قرار می‌گیرد، معابر اصلی شرقی و غربی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس درمراسم بازگشایی معابر لشکر ۷۷ ارتش گفت: بسیار مفتخر هستیم به نمایندگی دوره ششم مدیریت شهری درخدمت شما هستم. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به واسطه یک اصل مترقی در قانون اساسی خود بن بست مدیریت ندارد. بازگشایی و ساماندهی اراضی لشکر ۷۷ پیروز خراسان یکی از مصداق‌های اثبات این ادعا است، آنجایی که بعد از ۱۷ سال دستگاه‌های مختلف ذیربط درساماندهی این راضی با تلاش‌های وافری که انجام داده بودند و به توافق نرسیدند. با دستور مقام معظم رهبری راهگشا شد البته همدلی بین مدیران استانی و حمایت‌های بی دریغ مدیران ملی گره گشای این روند پر مخاطره بود.

شهردار مشهد مقدس، با تاکید بر همراهی و تعامل و همدلی بین مدیران استانی و دستورات اکید و پیگیری حجت الاسلام احمدرضا پورخاقان رییس قضایی نیرو‌های مسلح کشور افزود: بی‌شک همراهی و راهبری استاندار خراسان رضوی و همراهی وزیر راه و شهرسازی و فرمانده نیروی زمینی سپاه همدلی و همراهی این عزیزان در این مسیر راهگشا بود، همچنین از تولیت آستان قدس رضوی و قائم مقام ایشان قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: امروز به برکت این ایام نزدیک به ۴۰۰ هکتار از اراضی در اختیار لشکر ۷۷ ساماندهی می‌شوند و انچیزی که در مرحله اول در اختیار مردم شریف، زائرین و مجاورین استان مقدس رضوی قرار می‌گیرد معابر اصلی و دسترسی‌های شرقی و غربی است که جا دارد از عنایت ویژه تولیت استان قدس رضوی و قائم مقام آن تقدیر و تشکر کنم که همواره موید ما در این مسیر بودند.

ارجائی ادامه داد: در مرحله بعد بیش از ۵۱ هکتار فضای سبز دراختیار شهروندان قرار می گیرد و در مرحله سوم ۱۵ هکتار از اراضی فرهنگی و ورزشی و سوله ها و اماکن تاریخی در اختیار مردم قرا خواهد گرفت که تبدیل به فرهنگسرا و موزه خواهد شد و در گام بعدی فضاهای ورزشی و متعددی که مردم از آن بهره ببرند ایجاد می شود.

او افزود: یک میدان بسیار وسیع به عنوان میدان مشق و میدان صبحگاه ارتش به وسعت بیش از ۶ هکتار نیز دراختیار مردم قرار می‌گیرد.

شهردار مشهد مقدس در خاتمه یادآورشد: امیدوارم این تغییری که در مشهدالرضا اتفاق افتاد و این همدلی که به نفع مردم صورت گرفت و تمامی اطراف این توافق نامه عظیم و تاریخی که از تمامی منافع سازمانی خودشان به نفع مردم عبور کردند، مبارک مردم و زایرین مشهد الرضا باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->