سرپرست سفارت ایران در کابل: از هنر‌های تجسمی در افغانستان حمایت می‌کنیم + فیلم درخواست انجمن دوستی ایران و افغانستان برای توقف «رفتار تبعیض‌آمیز» علیه مهاجران محرومیت ۳۰۰ هزار کودک افغانستانی از آموزش به دلیل کاهش کمک‌های آمریکا هیئت طالبان برای شرکت در نمایشگاه «ایران اکسپو» عازم تهران شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بلومبرگ از تصمیم روسیه برای تقویت روابط خود با طالبان خبر داد قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراف یک فرمانده سابق طالبان به گروگان‌گرفتن روزنامه‌نگار آمریکایی قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟
سرخط خبرها

طرح سرشماری اتباع افغانستانی بدون مدرک یک هفته دیگر تمدید شد

  • کد خبر: ۱۱۴۰۸۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
طرح سرشماری اتباع افغانستانی بدون مدرک یک هفته دیگر تمدید شد
وزارت کشور با انتشار اطلاعیه ای از تمدید طرح سرشماری اتباع خارجی غیرمجاز برای یک هفته دیگر خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با موافقت «سید مجید میراحمدی» معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور، اجرای طرح سرشماری اتباع خارجی فاقد مدرک قانونی برای یک هفته دیگر تمدید شد و متقاضیان می‌توانند به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر کفالت مراجعه کنند.

طرح سرشماری اتباع افغانستانی فاقد مدرک برای آخرین بار از تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۴ تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۱۰ به مدت یک هفته دیگر تمدید شد.

این طرح دیگر تمدید نخواهد شد و پس از تاریخ مقرر، اتباع فاقد مدرک قانونی به سرعت از کشور اخراج خواهند شد و در صورت تکرار به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

به گفته معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور ثبت نام کنندگان، تا پایان مهر مجوز اقامت خواهند داشت و در صورتی که سوابق مجرمانه، سابقه عضویت در گروه‌های غیرقانونی یا گرایش‌های تکفیری نداشته باشند، اقامت شان تمدید خواهد شد.

وزارت کشور از دفاتر پیش بینی شده برای ثبت نام اتباع خارجی خواسته است دستورالعمل‌ها و نرخ‌های مصوب را رعایت کنند.

نظارت‌های میدانی وزارت کشور و بازرسان کانون انجمن‌های صنفی دفاتر همچنان ادامه خواهد داشت و با خاطیان برخورد می‌شود.

اتباع افغانستانی غیرمجاز برای شرکت در این طرح به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر کفالت مراجعه کنند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->