چگونه سیستم ایمنی بدن را در پاییز و زمستان تقویت کنیم؟ واکنش نماینده مجلس به ورود دود آتش هورالعظیم به اهواز: مسئولین اجرایی توان اجرا ندارند آمار ابتلا و فوتی‌های تب دنگی در ایران | چرا تخم پشه آئدس هم خطرناک است؟ نشست خبری مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی آغاز شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام جمع‌آوری دو فرآورده غیرمجاز از بازار واکسن آنفلوانزا هم وارد بازار سیاه شد جزئیات بسته جدید تحول آموزش در مدارس | آیا تعداد کتب درسی بیشتر می‌شود؟ تجهیز پایگاه اورژانس ۱۱۵ مشهدریزه به فناوری نوین تله‌کاردیولوژی آخرین اخبار از انفجار گاز در اهواز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + عکس سرقت مسلحانه از یک طلافروشی در درگهان قشم (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟ دانش‌آموزان مشهدی ۷ مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و زیست‌شناسی را کسب کردند ارتقای آموزش در مدرسه،‌ امتداد پرورش در خانواده هدیهٔ ۴۸ میلیون تومانی دولت برای مادران ایران مقصد بیش از یک میلیون گردشگر سلامت است وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر یک ساعت، ۱۱ نوزاد در خراسان رضوی متولد می شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک
سرخط خبرها

ورود پلیس به امنیت ساختمان‌ها| شرط جدید برای صدور پایان کار

  • کد خبر: ۱۱۴۰۹۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
ورود پلیس به امنیت ساختمان‌ها| شرط جدید برای صدور پایان کار
رییس پلیس پیشگیری انتظامی کل کشور آخرین وضعیت اجرای الزامات حفاظتی و انتظامی برای صدور پایان کار ساختمان‌ها را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، موضوع امنیت ساختمان‌ها و به خصوص ساختمان‌ها اماکن عمومی نظیر بانک‌ها، مجتمع‌های تجاری و اداری، شرکت‌ها و ... در برابر اقدامات مجرمانه‌ای نظیر سرقت، جزو اولویت‌ها و دغدغه‌هایی است که بار‌ها از سوی کارشناسان و مسئولان مختلف مورد توجه قرار گرفته است. این دغدغه تاجایی پیش رفت که پلیس اقدام به ارائه طرح پیوست انتظامی برای ساخت و ساز‌ها کرد تا بر اساس آن دریافت پایان کار منوط به تاییدیه انتظامی پلیس شود.

مدتی قبل سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده فراجا نیز بر این موضوع تاکید کرده و گفته بود: «در حوزه ساختمان نیز شهرداری‌ها باید مکلف شوند  پروانه ساخت بگیرند و پیوست انتظامی و همچنین پایان کار داشته باشند.» همین موضوع بهانه‌ای شد تا آخرین وضعیت اجرای این طرح را از رییس پلیس پیشگیری فراجا پیگیری کنیم.
 
سردار مهدی معصوم بیگی درباره سرانجام الزامی شدن پیوست‌های انتظامی و حفاظتی برای صدور پایان کار ساختمان‌ها گفت:‌ برابر بند پ ماده ۱۰۸ قانون ششم توسعه، «کلیه شهرک‌ها و مجتمع‌های اداری، تجاری، مسکونی و صنعتی و همچنین مراکز عمومی مکلفند پیوست‌های حفاظتی، انتظامی لازم برای ارتقاء امنیت و ایمنی این اماکن و پیشگیری از سرقت را برابر استاندارد‌های اعلامی نیروی انتظامی رعایت کنند». این بند یک ظرفیت خوبی را برای ارتقا امنیت این فضا‌ها ایجاد کرده است.  

وی با اشاره به تبصره قید شده برای این بند از قانون اظهارکرد: بنا شد تا برابر تبصره مذکور آیین‌نامه نحوه اجرای این بند و استاندارد‌های اعلامی توسط وزارتخانه‌های کشور و راه و شهرسازی با همکاری نیروی انتظامی و شورای عالی استان‌ها تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسد که این آیین‌نامه در اواخر سال ۱۴۰۰ به هیات دولت رفته و مصوب شد.

معصوم بیگی با بیان اینکه کارگروه‌ها تدوین این الزامات در پلیس شکل گرفته و مراحل پایانی خود را طی می‌کند، گفت: بعد از نهایی شدن این الزامات هر مرجع صدور پروانه اعم شهرداری‌ها، وزارت مسکن و شهرسازی، شهرک‌های صنعتی؛ جهاد کشاورزی و ... باید پیوست‌های حفاظتی و انتظامی را رعایت کند و اگر رعایت نکنند مراجع صدور پروانه حق ندارند به این‌ها پایان کار بدهند.

رییس پلیس پیشگیری فراجا با بیان اینکه این الزامات در مرحله نهایی شدن است، درباره زمان اجرایی شدن آن نیز گفت:‌ ما برای اجرای این مقررات عجله داریم و امیدوارم که زودتر نهایی و اجرایی شود.

به گفته معصوم بیگی با اجرایی شدن این الزامات هرگونه ساخت و ساز باید استاندارد‌ها و الزامات امنیتی که پلیس اعلام می‌کند انجام شود و قطعا این موارد در کاهش آمار سرقت و اقدامات مجرمانه دیگر موثر خواهد بود.

وی درباره اینکه آیا لازم است بار دیگر این مقررات از سوی مجلس تصویب و به قانون بدل شود، گفـت: این موضوع برابر قانون برنامه ششم توسعه که مصوب مجلس است انجام شده و دیگر نیازی به تصویب دوباره مجلس نیست و پس از نهایی شدن الزامات قابل اجراست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->