اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم بیروت در انتظار تشییع تاریخی شهیدان مقاومت | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

اسلامی: تولید ۱۰ هزار مگاوات برق اتمی در دستور کار قرار گرفت| ساخت نیروگاه ۳۶۰ مگاواتی تمام ایرانی

  • کد خبر: ۱۱۴۱۳۱
  • ۰۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۲
اسلامی: تولید ۱۰ هزار مگاوات برق اتمی در دستور کار قرار گرفت| ساخت نیروگاه ۳۶۰ مگاواتی تمام ایرانی
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات مکرر ایشان در طول سالیان و همچنین در ماه‌های اخیر گفت: تولید ۱۰ هزار مگاوات برق جدید را به صورت کمی هدف‌گذاری کرده‌ایم و این مهم در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی درباره بتن‌ریزی واحد‌های شماره ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر اظهار داشت: شب گذشته بتن‌ریزی دیواره راکتور واحد شماره ۲ آغاز و بخشی از پیشرفت عملیات عمرانی این واحد انجام شد و در این لحظه قرار است تحکیم بستر ساختمان‌های جانبی واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر انجام شود و در مرحله بعد قرار است سپرکوبی با هدف آماده‌سازی سایت به منظور احداث واحد‌ها و تاسیساتی که قرار است اجرایی شود را انجام دهیم.

وی افزود: موضوع حائز اهمیت این است که از این به بعد و با توجه به اراده‌ای که اکنون در دولت وجود دارد و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تمام بخش‌هایی که مقرر شده در پروژه فعال شود را به صورت همزمان و با همدیگر فعال کنیم تا راندمان و بهره‌وری را در این بخش افزایش و ارتقاء دهیم و تلاش می‌کنیم تاخیری به پروژه تحمیل نشود تا بتوانیم با سرعت بالاتری امور را دنبال کرده و این طرح را به نتیجه برسانیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه امروز شاهدیم که همه به صورت فوق‌العاده شتابان برای توسعه نیروگاه‌های اتمی در حال حرکت هستند، زیرا با توسعه این نیروگاه‌ها می‌توان برق و انرژی پایدار تولید کرد، توضیح داد: در نیروگاه شماره یک به صورت ثابت حدود ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید می‌شود که به صورت پیوسته و با فرکانس ثابت این برق تولیدی به شبکه تزریق می‌شود و این مساله برای وزارت نیرو ایران و همچنین وزارت انرژی کشور‌های جهان بسیار کارساز خواهد بود، زیرا برق تولیدی می‌تواند به صورت همیشگی در شبکه وجود داشته باشد.

اسلامی تصریح کرد: باید توجه داشت سایر نیروگاه‌ها متاثر از شرایط آب و هوایی دچار کاهش ظرفیت می‌شوند و راندمان خود را از دست می‌دهند، اما نیروگاه‌های اتمی علاوه بر نداشتن هیچ آلاینگی؛ دارای عمر بهره‌برداری بالاتر و حداقل ۲ برابری نسبت به سایر نیروگاه‌ها هستند. تولید برق در این نیروگاه‌ها پایدار بوده و نقصانی در روند تولید آن مشاهده نمی‌شود.

وی تاکید کرد: امروز تولید برق هسته‌ای مورد استقبال واقع شده و ما نیز با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات مکرر ایشان در طول سالیان و همچنین در ماه‌های اخیر؛ تولید ۱۰ هزار مگاوات برق جدید را به صورت کمی هدف‌گذاری کرده‌ایم و این مهم در دستور کار قرار گرفته و باید توجه داشت این طرح غیر از تولید ۲ هزار مگاوات برقی است که اکنون عملیات اجرایی آن در دست اجرا بوده و روند آن قابل مشاهده است و این موارد کمک می‌کند تا گام بزرگی در توسعه این قبیل طرح‌ها و برنامه‌ها برداریم.

اسلامی عنوان کرد: همچنین امسال کار متفاوتی را آغاز کرده‌ایم به طوری‌که یک نیروگاه ۳۶۰ مگاواتی تمام ایرانی را طراحی می‌کنیم که مقرر شده بود برای ساخت آن با کشور‌های خارجی همکاری شود و امروز این هدف را به صورت قاطعانه تغییر داده‌ایم و با استفاده از ظرفیت ملی، ساخت نیروگاه تمام ایرانی را هدف‌گذاری کرده‌ایم تا بتوانیم کشور را در زمره صاحبان این صنعت قرار دهیم.

وی تصریح کرد: از تمام سازندگان، صاحبان صنایع بزرگ و شرکت‌های داخلی دانش‌بنیان دعوت می‌کنم تا به این پروژه ملحق شوند و کمک کنند تا برگ زرینی را به نام ملت ایران در تاریخ ثبت کنیم، زیرا با این کار تراز کشور از نظر تکنولوژی و صنعتی به تراز هسته‌ای تبدیل خواهد شد و در نتیجه می‌توانیم در زمره کشور‌های پیش‌رو و در تراز هسته‌ای قرار بگیریم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین درباره تولید و تاسیس آب شیرین‌کن در نیروگاه‌های اتمی گفت: یکی از مطالبات دیرینه مردم عزیر بوشهر، آب شیرین‌کن بوده و از نیروگاه اتمی این موضوع را مطالبه کرده‌اند و در سفر اخیر رییس جمهور به استان بوشهر خواهش کردیم که این مساله حتما به سازمان انرژی اتمی ایران ابلاغ شود، زیرا در سال‌های گذشته این مهم به صورت مطالبه مردمی مطرح شده، اما در برنامه این سازمان قرار نگرفته بود و باید توجه داشت ما ظرفیت ۱۰ هزار متر مکعبی در درون نیروگاه داریم که مصارف داخلی را تامین می‌کند و اکنون ۵ هزار واحد آن فعال بوده و ۵ هزار متر واحد در دست تعمیر و بازسازی است.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه ظرفیت تولید ۷۰ هزار متر مکعبی از سوی رییس جمهور تایید شد و این مهم به سازمان انرژی اتمی ایران ابلاغ شده و ما اقدام به طراحی خواهیم کرد تا علمیات اجرایی این طرح به محض تعیین پیمانکار، آغاز شود.

اسلامی بیان کرد: امیدوارم مطالبه دیرینه مردم عزیز استان بوشهر محقق شود و ما بیش از این بدهکار و شرمنده مردم صبور این استان نشویم، زیرا معتقدیم این طرح مطالبه به حقی است و ان‌شاالله حتی زودتر از زمانبندی ۲ ساله در نظر گرفته شده این طرح اجرایی و به ثمر برسد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->