نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | انگور ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان در تره‌بار شرکت مخابرات ایران علت افزایش ۵۰ درصدی آبونمان تلفن ثابت را اعلام کرد ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت لغو شد آخرین خبر از افزایش قیمت نان در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز به کار دوباره سامانه‌های همراه بانک و اینترنت بانک سپه پژمانفر: کمیسیون اصل ۹۰ به دنبال اصلاح روند پرداخت حقوق دولتی معادن است توضیحات معاون سازمان بورس درباره حمایت از بازار سرمایه وزیر کار: نظام اقتصادی کشور باید با عدالت بازآفرینی شود شوک توقف همکاری ایران و آژانس به بازار نفت | افزایش قیمت جهانی طلای سیاه مهلت افتتاح حساب وکالتی ایران خودرو تمدید شد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | هاوال ۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | اطلس سایپا ۶۴۲ میلیون تومان شد دولت آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو را ابلاغ کرد بررسی قیمت امروز موبایل در مشهد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | شیائومی پوکو X۶ پرو کمتر از ۲۷ میلیون تومان حمایت ۶۰ همتی نظام بانکی از بازار سرمایه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) معاون استاندار خراسان رضوی: مرز سرخس، می‌تواند به کریدور‌های بین‌المللی متصل شود آمادگی کامل کشور برای تأمین کالا‌های اساسی | جهاد کشاورزی: نگرانی در تأمین کالا‌های اساسی، وجود ندارد اطلاعیه شرکت مخابرات خراسان رضوی در خصوص افزایش ۵۰ درصدی تعرفه آبونمان تلفن ثابت قیمت دلار جهانی امروز (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | ادامه نزول دلار در معاملات جهانی علت تعطیلی بازار طلای مشهد در هفته آینده چیست؟ بورس منفی، اما متعادل | حقیقی‌ها همچنان فراری از بازار (۱۱ تیر ۱۴۰۴) ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد آغاز شد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) تعلیق یک‌ماهه چک‌های برگشتی بانک سپه نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت ارز و طلا افزایش ۵۰ درصدی آبونمان تلفن ثابت (۱۱ تیر ۱۴۰۴) حقوق کارگران در کارگاه‌های تعطیل دوران جنگ چطور پرداخت می‌شود؟ ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور آغاز شد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | استخدام بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ نفر قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) | هندوانه باز هم ارزان‌تر شد
سرخط خبرها

تحمیل قیمت‌ نجومی ۱۳.۵ میلیونی به زائران عتبات

  • کد خبر: ۱۱۴۲۸۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
تحمیل قیمت‌ نجومی ۱۳.۵ میلیونی به زائران عتبات
قیمت پرواز رفت و برگشت تهران ـ نجف به رقم نجومی ۱۳ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان افزایش یافته، این در حالی است که شنیده شده پروازهای نجف یک ایرلاین دولتی به قیمت ۴.۵ میلیون تومان به یک چارترکننده فروخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه روند بی‌ثبات قیمت پرواز‌های نجف همزمان با نزدیک شدن به روز عرفه، قیمت بلیت پرواز رفت و برگشت تهران ـ نجف امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۱ به ۱۳.۵ میلیون تومان افزایش یافته است. یک شرکت هواپیمایی این مسیر پروازی را با قیمت ۱۳ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان و به صورت چارتری به فروش می‌رساند.

دیروز بلیت پرواز چارتری یک ایرلاین دولتی نیز برای پرواز مذکور ۹.۱ میلیون تومان بود که امروز به ۹.۲ میلیون تومان افزایش یافته است. یکی از مسائلی که همواره زائران عتبات عالیات طی سال‌های اخیر با آن مواجه بوده‌اند، نابسامانی‌ها در حمل‌ونقل هوایی به خصوص در زمان‌های خاص بوده است.

امسال این نابسامانی با واگذاری پرواز‌ها به چارترکنندگان تشدید شده است. تقریباً همه شرکت‌های هواپیمایی داخلی پرواز‌های خود به نجف را به صورت چارتری عرضه می‌کنند. در این بین شرکت‌های هواپیمایی دولتی نیز به تازگی وارد حوزه چارتری شده اند.

در این باره چند سؤال مطرح می‌شود؛ یک آن‌که بر اساس چه قانون و ضابطه‌ای پرواز‌های نجف این ایرلاین دولتی به صورت چارتری به یک فرد واگذار شده است. این ایرلاین دولتی مطابق چه متر و معیاری پرواز رفت و برگشت نجف را با قیمت حدود ۴.۵ میلیون تومان به چارترکننده معروف فروخته است؟

از آنجاکه این پرواز‌ها پیش از ورود مسئول جدید این ایرلاین دولتی به چارترکننده واگذار شده، لذا از رئیس این ایرلاین انتظار می‌رود با توجه به سوابق کاری خوب گذشته، هر چه سریع‌تر به این ماجرا ورود پیدا کند. شفاف‌سازی در رابطه با جزئیات واگذاری پرواز‌های نجف به چارترکننده یک مطالبه مردمی است.

اواخر ماه گذشته سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، اعلام کرد: باتوجه به گزارشات واصله مبنی بر افزایش نرخ بلیط هواپیما توسط تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی در برخی از مسیر‌های پروازی داخلی، طی بررسی‌های انجام شده مشخص گردید تغییرات ایجاد شده در نرخ‌های بلیط توسط دو شرکت هواپیمایی و بدون هماهنگی با ستاد تنظیم بازار صورت پذیرفته است؛ لذا ضمن جلب توجه شرکت‌های هواپیمایی به رعایت ضوابط، تاکید می‌شود با هرگونه افزایش قیمت که مراحل قانونی را طی نکرده و به تایید ستاد تنظیم بازار نرسیده باشد، مطابق ضوابط برخورد خواهد شد.

حال باید دید دستگاه‌های ذی‌ربط در حوزه حمل‌ونقل هوایی و دستگا‌ه‌های نظارتی چه اقدامی برای جلوگیری از سودجویی ایرلاین‌ها و اجحاف در حق مردم انجام خواهند داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->