غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

تذکر نماینده مردم تاکستان نسبت به اجرای «قانون رتبه‌بندی معلمان» و حل مشکل «حق‌التدریسی‌ها و شرکتی‌ها»

  • کد خبر: ۱۱۴۶۰۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
  • ۱
تذکر نماینده مردم تاکستان نسبت به اجرای «قانون رتبه‌بندی معلمان» و حل مشکل «حق‌التدریسی‌ها و شرکتی‌ها»
نماینده مردم تاکستان در مجلس گفت: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، ساماندهی کارکنان دولت، حل مشکل حق التدریسی‌ها و شرکتی‌ها از مسائل اساسی ما است.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب رحمانی در نشست علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود با گرامیداشت هفته قوه قضائیه گفت:  سنت وحدت قوا، سنت بسیار خوبی است لذا انتظار دارم که روسای قوا نظارت کنند که این اتفاق در سطح استان و شهرستان نیز صورت گیرد.

نماینده مردم تاکستان در مجلس با اشاره به روند مذاکرات گفت: گرچه شیفتگان مذاکره با آمریکا به دشمن بدعهد زیاده خواه و پیمانشکن اعتماد کردند و بدون هیچ تضمینی برجام را امضا کردند و بدلیل همین فقدان تضمین بود که ترامپ دیوانه برجام را رد کرد و از آن خارج شد و حقوق ملت ما را ضایع نمود، اعلام می‌کنم مدیرکل آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای در ۱۶ گزارش، صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته ایران را تایید کرد.

وی افزود: ما خواستار توافقی قیمتی نه به هر قیمت هستیم که صورت گیرد بنابراین به دولت محترم اعلام می‌کنم که محکم بر مواضع خود ایستادگی کنند و تضمین‌های لازم رو اخذ کنند. مسئله‌ای که ماشه باشد و ترس داشته باشیم، در برجام نباشد. ما بعنوان نماینده مردم از حقوق ملت دفاع خواهیم کرد. یکی از مصادیق دفاع از حقوق ملت، از بین رفتن تحریم‌ها است. تحریم‌ها باید برچیده شود و باید تضمین‌های لازم گرفته شود.

رحمانی با اشاره به مسائل مجلس افزود: هر نماینده در مجلس، نماینده کل ملت است. قانون اساسی می‌گوید که نماینده در برابر تمام ملت مسئول است. فرمایشات برخی از بزرگان را برخی تفسیر به رای نکنند. مجلس مرکز همه قدرت‌ها و قانون‌ها می‌باشد بنابراین نباید مجلس را تضعیف کرد.

وی ضمن تشکر از سفر هیات دولت و رییس جمهور به استان قزوین بیان کرد: اجرای قانون رتبه بندی معلمان، ساماندهی کارکنان دولت، حل مشکل حق التدریسی‌ها و شرکتی‌ها از مسائل اساسی ما است.

نمایندهمردم تاکستان در مجلس خاطر نشان کرد: از دولت و وزرای محترم می‌خواهم جاده بسیار مهم، ملی و استراتژیک آقچه کند- تاکستان-نیکویه را تکمیل کنند همچنین افزایش تخت‌های بیمارستانی که ۱۰۰ تخت اضافه شده و ماده ۲۳ نیز برای آن اخذ شده، باید ۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات دوهزار میلیاردی تومانی استان قزوین برای آن دیده شود از طرفی نیز منطقه ویژه اقتصادی بسیار روند کندی دارد لذا از مسئولان می‌خواهم که اقدامات لازم را انجام دهند. چرا این پروژه ملی یک سال است که درجا می‌زند؟ تامین گازوئیل و سوخت چاه‌های عمیق مورد نیز توجه قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ٱتشدل
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۷
0
0
نماینده محترم نظام رتبه بندی فرهنگیان را بدون پشتوانه مالی تصویب نمودین انتظار دارین از باد هوا بودجه تأمین شود شود حضرتعالی هم میدانی مصوبات مجلس پشیزی اهمیت ندارد دست از این شعار دادن بردارید معلمان را در انتخابات مجلس ملعبه خود قرار دادین باز هم میخواهید از آب گل آلود ماهی بگیرید.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->