کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم
سرخط خبرها

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از بانک ملی| اقلام کشف شده شناسنامه‌دار شد

  • کد خبر: ۱۱۴۹۴۹
  • ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۵
آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از بانک ملی| اقلام کشف شده شناسنامه‌دار شد
رییس پلیس پایتخت آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از صندوق‌های امانات شعبه دانشگاه بانک ملی را تشریح کرد.
 

به گزارش شهرآرانیوز، صبح روز دوشنبه شانزدهم خردادماه امسال بود که خبر سرقت از چندین صندوق امانت واقع در شعبه دانشگاه بانک ملی ایران منتشر شد؛ ساعاتی از انتشار این خبر نگذشته بود که در عصر همان روز، سرهنگ علی ولیپور گودرزی، رییس پلیس آگاهی پایتخت اعلام کرد که دستگیری سارقان صندوق امانات بانک در حال پیگیری است. وب سایت بانک ملی ایران نیز در توضیحاتی اعلام کرد که «حادثه شعبه دانشگاه بانک ملی ایران که به بروز برخی خسارات محدود به صندوق اجاره‌ای منجر شد، از سوی پلیس و مراجع ذیربط در حال پیگیری است.»

صبح روز بعد؛ یعنی سه‌شنبه ۱۷ خردادماه، شماری از مالباختگان در محل این شعبه حاضر شده و خواستار رسیدگی فوری به این پرونده شدند، تمامی شواهد حکایت از وقوع سرقتی پیچیده وحساب شده داشت و از این رو احتمالا هیچ یک از مالباختگان فکر نمی‌کردند که پلیس رکوردی بی‌سابقه در زمینه کشف چنین سرقت‌هایی از خود برجای خواهد گذاشت و عاملان این سرقت پیچیده و با کم‌ترین سرنخ تنها حدود ۴۸ ساعت پس از اعلام موضوع به پلیس شناسایی و بازداشت خواهند شد. در نهایت، اما ۱۰ نفر از عاملان این سرقت بازداشت شده و پلیس خبر آن را صبح روز جمعه به رسانه‌ها اعلام کرد. دو متهم دیگر این پرونده نیز در کشور همسایه شناسایی و بازداشت شدند که به زودی از طریق اینترپل وارد کشور خواهند شد. پلیس بیش از ۹۰ درصد اقلام مسروقه از این صندوق‌ها را نیز از سارقان کشف و ضبط کرد.

حالا با گذشت نزدیک به ۲۰ روز از دستگیری سارقان صندوق‌های امانات، رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد. موضوعی که رییس پلیس پایتخت از آن خبر داده است.

سردار حسین رحیمی، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت از شعبه دانشگاه بانک ملی ایران گفت: پرونده سرقت از صندوق‌های امانت شعبه دانشگاه بانک کماکان با جدیت دنبال می‌شود. کشف این پرونده در مدت زمانی کوتاه کار بزرگی بوده و ان‌شاالله دنبال خواهد شد.

وی درباره انتقاد برخی از مالباختگان درباره سرعت بازگزداندن اموال مسروقه به آنان گفت: اصلی‌ترین دغدغه پلیس تحویل اموال مردم است. در این خصوص یک کارگروه مشترک از سوی دادستانی، پلیس و بانک ملی تشکیل شده که روند تحویل را به مالکان توضیح خواهند داد. بنا شد تا مالکان بیایند و شواهد و قرائن و مدارک در مورد اموال را ارائه دهند و در نهایت اموال را به آنان تحویل دهند.

رحیمی که پیش از این نیز اعلام کرده بود که مالباختگان نباید برای تحویل گرفتن اموال به پلیس مراجعه کنند، بار دیگر بر این موضوع تاکید کرد و گفت: این عزیزان به پلیس مراجعه نکنند. پلیس بلافاصله بعد از کشف اموال مردم که بالغ بر ۹۰ کیلوگرم طلا و جواهر بود. این اقلام را ارزیابی و شناسنامه‌دار کرد و حتی کوچکترین وسیله‌ای که در صندوق‌ها قرار داشت و سارقان کشف شد نیز شناسنامه دار شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: این کار توسط کارگروهی ۲۰ نفره و طی  مدت یک هفته انجام شد و تمامی اقلام مکشوفه شناسامه‌دار و وزن شد. مشخصات آن هم آورده و طی تشریفات قانونی به خزانه بانک تحویل داده شد.

رحیمی اضافه کرد: در مورد ارز‌ها و سکه‌های کشف شده هم که در همان روز دوم بعد از کشف، اموال تحویل خزانه بانکی ملی شد. ما دیگر در این مورد کاری نداریم و در حال حاضر تشریفات انتظامی و قضایی و ابعاد دیگر پرونده را دنبال می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->