رونمایی ساپینتو از خط میانی استقلال| سه ضلعی چشمی، اندونگ و کریمی چرا کاپیتان استقلال جرئت جدایی ندارد؟ | ترس حسینی از سرنوشت بیرانوند استقلال در آستانه رونمایی از آشورماتوف هواداران استقلال مخالف تمدید قرارداد با حسینی بازگشت ستارگان تیم ملی والیبال لهستان برای دیدار با ایران وزیر ورزش: مجامع عمومی فدراسیون‌ها به صورت وبیناری برگزار شود دورسون: ماندنم در پرسپولیس به قرارداد جدیدم بستگی دارد زمان بازی‌های مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | پادشاه و قهرمان اروپا به‌ هم خوردند آخرین پیام کارتال برای هواداران پرسپولیس پرداخت هزینه‌های تحصیل فرزندان ژوتا توسط رونالدو انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد
سرخط خبرها

ساپینتو با جام وارد لیگ می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۱۵۳۰۸
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
ساپینتو با جام وارد لیگ می‌شود؟
دلیل اصرار مسئولان باشگاه استقلال به برگزاری سوپر جام پیش از شروع لیگ این است که ساپینتو با جام قهرمانی سوپر جام وارد لیگ بیست و دوم شود و از لحاظ روحی درسطحی بالا قرار بگیرد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، دلیل اصرار برخی مسئولان باشگاه استقلال به برگزاری سوپر جام پیش از شروع لیگ بالا بردن روحیه سرمربی  و بازیکنان جدید است و سران باشگاه استقلال به دنبال راهکاری هستند تا ازاین طریق انگیزه سازی کنند.

علاوه برآن چنانچه استقلال بتواند درفینال جام حذفی از پس نساجی برآید که با توجه به تغییراتی که دراین تیم قائمشهری انجام شده، به خصوص درکادر فنی، هیچ بعید نیست قهرمانی دیگری برای استقلال به دست آید؛ ودر نتیجه سرمربی جدید به یکی از چهار جامی که درمراسم معارفه وعده داد، دست خواهد یافت.

درواقع ساپینتو می‌تواند با برتری در یک بازی به جامی دست یابد و قدری از بار و فشاری که ممکن است درطول فصل نصیبش شود کم کند.

شاید آن روز که ساپینتو در مراسم معارفه چنین وعده بزرگی را داد، چندان تصور نمی‌شد که او چه نیاتی درسر دارد، اما ظاهرا مصطفی آجورلو دراین راه اطلاعاتی به سرمربی جدید داده و به او گفته یکی از جام‌ها به سرعت و درکمترین زمان می‌تواند در دوران مربیگری او نصیب استقلال شود که منظورش همین جام حذفی بوده که اگر سازمان لیگ موافقیت کند، در تاریخ ۲۲ مرداد ماه برگزار خواهد شد و ساپینتو احتمالا سریع‌ترین جام دوران مربیگری‌اش را با استقلال به چنگ خواهد آورد.

حالا باید دید که آیا سازمان لیگ با برگزاری این بازی در زمان درخواستی باشگاه استقلال موافقت خواهد کرد تا ساپینتو در سریع‌ترین زمان ممکن برای استقلال جام بیاورد یا خیر؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->