بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه پیام رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار بسته اینترنت هدیه خبرنگاران فعال شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت جسمی محمود فرشچیان (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) حضور سریال وحشی در بخش رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو خبرنگار جسور، رسانه اثرگذار بازنمایی، حقیقت و رسالت‌ خبرنگار آخرین اخبار از وضعیت سلامتی استاد محمود فرشچیان (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) «برادر کوچک من»، بهانه‌ای برای جمع‌شدن استعدادهای کودکان و نوجوانان
سرخط خبرها

احسان علیخانی: آماده‌ایم فصل جدید جوکر را با حضور بانوان تولید کنیم

  • کد خبر: ۱۱۵۵۴۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۸
احسان علیخانی: آماده‌ایم فصل جدید جوکر را با حضور بانوان تولید کنیم
احسان علیخانی در قسمت پایانی مسابقه «جوکر» گفت: امیدوارم چارچوب‌های ساخت آثار کمدی مثل جوکر بازتر شود و در صورتی که اجازه دهند از همین فصل بعد خانم‌ها هم به جوکر می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پایان آخرین قسمت از فصل اول «جوکر»، احسان علیخانی به عنوان کارگردان برنامه به جمع شرکت‌کننده‌ها آمد و با آنها درباره مسائل مختلفی در پشت صحنه این برنامه گپ زد.

علیخانی درباره پروسه تولید جوکر گفت: «قبل از اینکه پروژه راه بیوفتد، با حضور بچه‌های تئاتر و استندآپ کمدین، چهار تا ضبط گرفتیم. اولی خوب از آب در نیامد و واقعا ترسیدم. با خودم گفتم نمی‌شود. در یک مقاطعی نا امیدترین بودم. می‌گفتم نمی‌شود و نمی‌گیرد و مسخره‌مان می‌کنند.»

او در ادامه گفت: «برای دومین بار یک سری بچه‌های تئاتری جدی‌تر آمدند کمکمان کردند. بعد از ضبط سوم، حس کردم ده پانزده درصد داریم به هدف نزدیک می‌شویم و آنوقت تازه با سیامک وارد گفت‌وگو شدم. سیامک که آمد ضبط صفرمان با سیامک و بچه‌های تئاتر و استندآپ کمدین گرفتیم. گفتم اگه بیست سی درصد خود برنامه جذاب باشد با حضور شماها و خلاقیت و خوشمزگی‌تان و همراهی بچه‌های نویسنده‌ و … کار خوب از آب درمی‌آید و بالاخره هم شد.»

در بخشی از این گپ‌وگفت‌ها امیرمهدی ژوله به این نکته اشاره کرد که چرا نباید خانم‌ها در جوکر باشند و گفت: «نمی‌دانم این را پخش می‌کنید یا نه. اصلا مگر می‌شود یک برنامه‌ای فقط مردانه باشد؟ امیدوارم فضایی فراهم شود که همانجور که الان خانواده‌ها کنار هم برنامه را می‌بینند، اهالی هنر و سینما بتوانند با خانواده حضور داشته باشند و خانم‌ها هم در مسابقه شرکت کنند.»

علیخانی هم گفت: «ما اگر فضا باشد کاملا آماده‌ایم برای فصل بعد این کار را بکنیم. اگر اجازه دهند از خدایمان است.»

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->