ایراد هیات عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود
سرخط خبرها

خبری از لایحه جامع انتخابات نیست| افزایش ۴۰ نفره نمایندگان مجلس به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۱۱۵۶۰۵
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۹
خبری از لایحه جامع انتخابات نیست| افزایش ۴۰ نفره نمایندگان مجلس به کجا رسید؟
نایب کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها با اشاره به طرح در حال بررسی اصلاح قانون انتخابات مجلس در کارگروه متشکل از پژوهشکده شورای نگهبان، مرکز پژوهش‌های مجلس و نمایندگان مردم در خانه ملت، گفت: علی‌رغم وعده‌های فراوان خبری از لایحه جامع انتخابات نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمیدرضا کاظمی در خصوص آخرین وضعیت طرح افزایش تعداد نمایندگان، گفت: موضوع افزایش تعداد نمایندگان در کارگروه در حال بررسی و جمع بندی است، به دلیل ابهاماتی که در طرح وجود دارد، این طرح از کمیسیون مجدد به کارگروه ارسال شد. بر اساس این طرح پیشنهاد شده ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس افزوده شود.

نایب کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس، افزود: قرار شده تا در جریان بررسی این طرح در کمیسیون نظر نهایی دولت را در خصوص این طرح بگیریم، زیرا دولت در دور گذشته مخالف افزایش تعداد نمایندگان بود و  این موضوع را مغایر اصل ۷۵ قانون اساسی می‌دانست لذا نظر دولت سیزدهم را پیش از جمع بندی نهایی طرح باید بگیریم.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور موضوعات مهمی مانند معیشت مردم و مشکلات اقتصادی قطعا در اولویت است و اگر این مشکلات حل شود مجلس می‌تواند به موضوع افزایش تعداد نمایندگان بپردازد البته در حال حاضر هم این طرح، فرایند رسیدگی در کارگروه و کمیسیون را سپری می‌کند.

کاظمی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری در باره لایحه جامع انتخابات، گفت: دولت‌ها دو دوره است که قرار است لایحه جامع انتخابات را به مجلس ارسال کنند، اما تاکنون این کار انجام نگرفته است، لایحه خیلی پخته‌تر و با نظر کارشناسان دولت خواهد بود، پیشنهادات نمایندگان هم می‌تواند در این لایحه جامع گنجانده شود، طرح‌هایی که نمایندگان در دوره گذشته و دور یازدهم تهیه کردند می‌توان در لایحه ادغام کرد تا قانون جامع و کاملی را تصویب کنیم. چندین بار موضوع را از دولت پیگیری کردیم تا جمع بندی لایحه را تسریع کنند، اما هنوز خبری نشده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه یادآور شد: مجلس طرح اصلاحات قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی را در دستور قرار داده است البته در این طرح بحث انتخابات استانی با توجه به مخالفت شورای نگهبان به این موضوع مطرح نیست و چند ماده از قانون انتخابات قرار شده که اصلاح شود. طرح در کارگروه متشکل از پژوهشکده شورای نگهبان، مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون امور داخلی کشور در حال بررسی است و جمع بندی نهایی در کمیسیون انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->