ارز تک نرخی، گوشت را ارزان می‌کند جزئیات جریمه روزانه موتورسواران فاقد بیمه فروش بیت کوین توسط نهنگ‌ها همزمان با ثبات قیمت در ۱۱۶ هزار دلار افزایش چشمگیر قیمت برنج و حبوبات| قیمت لوبیا چیتی رکورد زد پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ پلمب ۲ دفتر مشاور املاک در منطقه الهیه مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) افزایش قیمت نفت در پی حملات پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) شروط بانک مرکزی برای فعالیت پلتفرم‌های خرید و فروش طلا اعلام شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک حدود ۶۷۰ میلیون تومان شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۸ افت کرد خوزستان دارای بیشترین و خراسان جنوبی کمترین نرخ بیکاری در کشور محدودیت سکوهای اینترنتی طلا به پایان رسید؟ آیا قانون «مالیات بر سوداگری» دست دلالان و بخر و بفروش‌ها را از بازارها کوتاه می‌کند؟ حرکت رفت و برگشتی بورس در نقطه شروع | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نحوه پیگیری موجودی کالابرگ الکترونیک چگونه است؟ کارگران بخوانند: برداشت بدهی از مزایای غیرمستمر ممنوع است پیش‌بینی مهم تحلیلگران درباره قیمت طلا | طلا گرانتر می‌شود؟ (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) واردات ۷۰۰ هزار تن برنج | بازار برنج به ثبات می‌رسد؟ پول بنزین ۱۵۰۰ تومانی چطور توزیع می‌شود؟ | بنزین ۱۵۰ تومان برای دولت سود دارد، گازوئیل فقط ضرر! صعود قیمت دلار به ۹۷ هزار تومان در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رشد بسیار قیمت طلا در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیت کوین پیشتاز بازار رمزارز‌ها | توکن‌های کوچک رشد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند! (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نظر دستیار رئیس جمهور درباره حذف یارانه پردرآمدها | کاهش ارزش یارانه‌ها به‌دلیل نوسانات نرخ ارز هزینه ساخت مسکن از ۳۰ میلیون تومان گذشت | رویای دور خانه‌دار شدن اختلاف بیش از ۳۰ هزار تومانی قیمت سیب در تره‌بار و میوه‌فروشی‌های سطح شهر مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت وزیر صنعت از عبور حجم تبادلات ایران و پاکستان از مرز ۳ میلیارد دلار خبرداد پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری مهرماه از امروز(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت یک کیلو برنج گران‌تر از دستمزد روزانه یک کارگر شد
سرخط خبرها

ثبت‌نام یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی در شهر‌های جدید| ۳۳۰ هزار متقاضی پذیرش قطعی شدند

  • کد خبر: ۱۱۵۶۶۵
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
ثبت‌نام یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی در شهر‌های جدید| ۳۳۰ هزار متقاضی پذیرش قطعی شدند
مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید از پالایش و پذیرش ۳۳۰ هزار متقاضی مسکن در شهر‌های جدید خبر داد و گفت: در شهر‌های جدید یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا جعفری در همایش الزامات سازوکار‌های فنی، اجتماعی و اقتصادی تحقق نهضت ملی مسکن در مرکز پژوهش‌های مجلس اظهار کرد: بزرگ‌ترین پروژه دولت امروز نه طرح نهضت ملی مسکن که پروژه امیدآفرینی در کشور است که در دولت انقلابی با توجه به همراهی دولت، مجلس و قوه قضاییه  انتظار است تا نمود بیشتری یابد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید گفت: در طرح نهضت ملی مسکن بالغ بر ۵ میلیون نفر نام‌نویسی کردند. از این تعداد در شهر‌های جدید یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد متقاضی حدود ۷۰۰ هزار نفر حائز سه شرط اولیه (تاهل، عدم استفاده از امکانات دولتی و عدم مالکیت خصوصی) بودند. در بررسی شرط چهارم که شامل احراز هویت افراد و سابقه سکونت بود پالایش‌های متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن به حدود ۳۳۰ هزار نفر رسید.

جعفری ادامه داد: از حدود ۳۴۰ هزار متقاضی موثر طرح نهضت ملی مسکن که حائز شرایط بودند افرادی که  در بانک برای طرح نهضت ملی مسکن افتتاح حساب کردند زیر ۲۰ هزار نفر است. در بسیاری از شهر‌ها متقاضیان اعلام می‌کنند که توان تامین آورده اولیه ۴۰ میلیون تومانی را ندارند؛ بنابراین ضرورت دارد تا در خصوص آورده متقاضیان راهکار‌هایی اندیشیده شود.

وی با تاکید بر اینکه امروز ضرورت و ظرفیت کشور برای احداث سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد از آغاز عملیات اجرایی ۱۰۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در ماه گذشته خبر داد و گفت: یکی از معضلاتی که هم اکنون در اجرای طرح نهضت ملی مسکن وجود دارد این مورد است که در مناطقی که متقاضیان مسکن فراوان است زمین کم است و بالعکس که باید برای رفع این مشکل اقدام شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: هم اکنون در حوزه ساخت یکی از معضلات موجود سنتی سازی است؛ بنابراین ضرورت دارد تا به سمت فنّاوری‌های نوین ساخت و صنعتی‌سازی برویم.

جعفری همچنین بهره‌مندی از توان مهندسان مجرب، به‌روز و آشنا به فنّاوری و مجریان ذی‌صلاح را از الزامات تولید مسکن عنوان کرد و گفت: امروزه یکی از مشکلات ما در تامین زمین چالشی است که با مسئولان وزارت نیرو در خصوص تامین آب داریم که در این خصوص باید از راهبرد‌های نخبگان در بحث تامین آب بهره لازم برده شود.

جعفری سیاست امروز دولت را توسعه جمعیت عنوان و تصریح کرد: بر اساس دستور رییس جمهوری کسانی که از سیاست دولت در خصوص افزایش جمعیت تبعیت نکنند از بدنه دولت کنار گذاشته می‌شوند.

وی الگوی توسعه کشور را الگوی ایرانی-اسلامی عنوان کرد و افزود: گام نهادن در ۴۰ سالگی دوم انقلاب به‌عنوان سیاستی است که باید توسط ما مسئولان پیاده‌سازی می‌شود. همچنین رویکرد سیاست اقتصاد مقاومتی و انجام تکالیف در حوزه تامین مسکن و تسهیلگری در جهت تحقق اهداف کلان دولت از جمله رویکرد‌هایی است که توسط ما مسئولان اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

جعفری همچنین ایجاد صندوق ملی مسکن را به‌عنوان پشتوانه خدمات و سرانه‌ها از ضرورت‌ها برشمرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بالابردن سطح امید به زندگی و حس تعلق ملی یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های دولت انقلابی است. اگر در این مسیر اتفاقاتی می‌افتد که سبب ناامیدی و ایجاد مشکلات و معضلات برای مردم می‌شود ما باید پاسخگو باشیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با اشاره به اینکه در موضوع الزامات و سازوکار‌های فنی، اجتماعی و اقتصادی طرح نهضت ملی مسکن ضمانت اجرا و چگونگی کیفیت و اجرای آن حائز اهمیت است کار مجلس را در تصویب قانون جهش تولید مسکن کاری بزرگ برشمرد و افزود: ضمانت اجرای قانون جهش تولید مسکن موضوعی است که باید موردتوجه قرار بگیرد. درعین حال در اجرای طرح نهضت ملی مسکن ایجاد سکونتگاه‌های مناسب و رعایت تمامی موارد شهرسازی باید مدنظر قرار بگیرد.

جعفری تاکید کرد: بدین معنا در ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی طی ۴ سال دولت سیزدهم نه فقط احداث مسکن که تولید مسکن در شهر‌های مناسب زندگی مدنظر است.

وی با یادآوری اینکه قانون شهر‌های جدید در سال ۱۳۶۷ تدوین و مصوب شد بررسی حس تعلق شهروندان را در شهر‌های جدید حائز اهمیت برشمرد و توضیح داد: چندی پیش نشست هیاتی در لهستان برگزار و تجربیات کشور‌های مختلف در این نشست در حوزه ایجاد مسکن مطرح شد. در آن نشست تجربه ایران در ساخت مسکن مهر و طرح نهضت ملی مسکن و احداث ۴ میلیون واحد مسکونی نیز موردبحث قرار گرفت.

جعفری ادامه داد: مسکن مهر نقاط قوت و ضعف‌هایی داشته است که در اجرای طرح نهضت ملی مسکن موردتوجه قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->