عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق گزارش هیئت امور اسرا از شرایط وخیم انسانی و بهداشتی زندان‌های رژیم صهیونیستی دیدار عراقچی با وزرای خارجه مصر و عمان در اسلو تماس تلفنی عارف با استاندار بوشهر | تاکید بر تسریع امدادرسانی به حادثه پتروشیمی بندر دیر سنایی: گردشگری سلامت بخشی از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم کشور است رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند
سرخط خبرها

انصراف ۱۲ کشور از به رسمیت شناختن طالبان

  • کد خبر: ۱۱۵۷۰۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸
انصراف ۱۲ کشور از به رسمیت شناختن طالبان
اکسپرس تریبون نوشت که در ماه مارس میلادی ۱۲ کشور در حال آمادگی برای به رسمیت شناختن طالبان بودند، اما به دلیل عدم پایبندی مقامات این گروه به تعهدات خود از جمله بازگشایی مدارس دخترانه از این اقدام صرف نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک رسانه پاکستانی گزارشی در خصوص عزم چند کشور برای به رسمیت شناختن دولت طالبان موقت طالبان منتشر کرده است.

روزنامه «اکسپرس تریبون» به نقل از یک مقام دولت اسلام‌آباد نوشت که حدود 10 تا 12 کشور در ماه مارس در آستانه به رسمیت شناختن حکومت طالبان بودند.

به گفته این مقام ارشد پاکستانی، اما به دلیل عدم پایبندی مقامات کابل به وعده‌هایشان از جمله عدم بازگشایی مدارس دخترانه این کشورها از این اقدام صرف نظر کردند.

این مقام پاکستان بدون اشاره به اسامی کشورها گفت که برخی از آنها از جمله پاکستان این آمادگی را داشتند که دولت موقت طالبان را به صورت رسمی شناسایی کنند، که این اقدام باعث تشویق سایر کشورها برای اخذ اقدام مشابه می‌شد.

وی تاکید کرد که تنها دولت حاکم در کابل را به‌عنوان مقصر اصلی برای از دست دادن این فرصت باید سرزنش کرد.

این رسانه پاکستانی در ادامه نوشت: طالبان پس از به قدرت رسیدن در افغانستان به جامعه جهانی قول داده بود که دولت فراگیر تشکیل دهد، اجازه آموزش برای دختران را فراهم کند و اجازه استفاده گروه‌های تروریستی از خاک افغانستان را فراهم نکند.

به‌نوشته اکسپرس تریبون، در ماه ژوئن، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سفر به اسلام آباد، ارزیابی تندی از حاکمیت طالبان در افغانستان کرد و گفت که این کشور جنگ زده در «مسیر اشتباهی» پیش می‌رود.

رهبر طالبان: دنیا به آسانی دولت ما را نخواهد پذیرفت

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که چندی پیش رهبر طالبان در سخنانی در نشست علمای افغانستان گفته بود که دنیا به آسانی دولت ما را نخواهد پذیرفت.

وی با بیان اینکه مردم انتظار دارند تا شعارهایی که در جریان جهاد داده می‌شد عملی شود، گفت: «دنیا به آسانی دولت جدید را نخواهد پذیرفت و اگر ما حدود شرعی را برقرار کنیم این مقابله بیشتر نیز می‌شود».

رهبر طالبان گفت: « هدف اصلی ما جهاد و دور ساختن کفار و بیگانگان از افغانستان بود تا اینکه فضای کنونی حاصل شود و هیچگاه به دنبال آسیب رساندن به مردم نبودیم.»

وی تصریح کرد: «ما از حمایت بسیاری از مردم و کشورهای جهان برخوردار بوده ایم و امارت اسلامی افغانستان در مسیر درستی قرار دارد.»

ملاهبت الله همچنین به موضوع قطع کمک‌های خارجی اشاره کرد و گفت: « برای توسعه اقتصادی نمی‌توان روی کمک های خارجی حساب باز کرد و بنابراین ضروری تا تاجران به کشور بازگشته و در کشور خود سرمایه‌گذاری کنند.»

تاکنون هیچ کشوری دولت موقت طالبان را به رسمیت نشناخته و جامعه جهانی نیز گفته است تا زمانی که طالبان شروطی از جمله تشکیل دولت فراگیر و آموزش زنان را در دستور کار قرار ندهد، از شناسایی دولت این کشور اجتناب خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->