ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ
سرخط خبرها

انصراف ۱۲ کشور از به رسمیت شناختن طالبان

  • کد خبر: ۱۱۵۷۰۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۸
انصراف ۱۲ کشور از به رسمیت شناختن طالبان
اکسپرس تریبون نوشت که در ماه مارس میلادی ۱۲ کشور در حال آمادگی برای به رسمیت شناختن طالبان بودند، اما به دلیل عدم پایبندی مقامات این گروه به تعهدات خود از جمله بازگشایی مدارس دخترانه از این اقدام صرف نظر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک رسانه پاکستانی گزارشی در خصوص عزم چند کشور برای به رسمیت شناختن دولت طالبان موقت طالبان منتشر کرده است.

روزنامه «اکسپرس تریبون» به نقل از یک مقام دولت اسلام‌آباد نوشت که حدود 10 تا 12 کشور در ماه مارس در آستانه به رسمیت شناختن حکومت طالبان بودند.

به گفته این مقام ارشد پاکستانی، اما به دلیل عدم پایبندی مقامات کابل به وعده‌هایشان از جمله عدم بازگشایی مدارس دخترانه این کشورها از این اقدام صرف نظر کردند.

این مقام پاکستان بدون اشاره به اسامی کشورها گفت که برخی از آنها از جمله پاکستان این آمادگی را داشتند که دولت موقت طالبان را به صورت رسمی شناسایی کنند، که این اقدام باعث تشویق سایر کشورها برای اخذ اقدام مشابه می‌شد.

وی تاکید کرد که تنها دولت حاکم در کابل را به‌عنوان مقصر اصلی برای از دست دادن این فرصت باید سرزنش کرد.

این رسانه پاکستانی در ادامه نوشت: طالبان پس از به قدرت رسیدن در افغانستان به جامعه جهانی قول داده بود که دولت فراگیر تشکیل دهد، اجازه آموزش برای دختران را فراهم کند و اجازه استفاده گروه‌های تروریستی از خاک افغانستان را فراهم نکند.

به‌نوشته اکسپرس تریبون، در ماه ژوئن، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سفر به اسلام آباد، ارزیابی تندی از حاکمیت طالبان در افغانستان کرد و گفت که این کشور جنگ زده در «مسیر اشتباهی» پیش می‌رود.

رهبر طالبان: دنیا به آسانی دولت ما را نخواهد پذیرفت

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که چندی پیش رهبر طالبان در سخنانی در نشست علمای افغانستان گفته بود که دنیا به آسانی دولت ما را نخواهد پذیرفت.

وی با بیان اینکه مردم انتظار دارند تا شعارهایی که در جریان جهاد داده می‌شد عملی شود، گفت: «دنیا به آسانی دولت جدید را نخواهد پذیرفت و اگر ما حدود شرعی را برقرار کنیم این مقابله بیشتر نیز می‌شود».

رهبر طالبان گفت: « هدف اصلی ما جهاد و دور ساختن کفار و بیگانگان از افغانستان بود تا اینکه فضای کنونی حاصل شود و هیچگاه به دنبال آسیب رساندن به مردم نبودیم.»

وی تصریح کرد: «ما از حمایت بسیاری از مردم و کشورهای جهان برخوردار بوده ایم و امارت اسلامی افغانستان در مسیر درستی قرار دارد.»

ملاهبت الله همچنین به موضوع قطع کمک‌های خارجی اشاره کرد و گفت: « برای توسعه اقتصادی نمی‌توان روی کمک های خارجی حساب باز کرد و بنابراین ضروری تا تاجران به کشور بازگشته و در کشور خود سرمایه‌گذاری کنند.»

تاکنون هیچ کشوری دولت موقت طالبان را به رسمیت نشناخته و جامعه جهانی نیز گفته است تا زمانی که طالبان شروطی از جمله تشکیل دولت فراگیر و آموزش زنان را در دستور کار قرار ندهد، از شناسایی دولت این کشور اجتناب خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->