رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است حمله رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن (۳۰ تیر ۱۴۰۴) شناور نیروی دریایی روسیه وارد منطقه عمومی رزمایش خزر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) افتتاح واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی جدید نیروگاه نکا به دستور رئیس جمهور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اعضا و هیئت رئیسه کمیسیون مشترک بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت مشخص شد رئیس فراکسیون کشاورزی: مافیای برنج با احتکار و واسطه‌گری بازار را ملتهب کرده است سخنگوی صنعت آب: تعرفه‌های آب بازدارنده نیست بقائی: نشست ایران و اروپا درباره تحریم‌ها در استانبول برگزار می‌شود ایران، تشنه اصلاح فوری نظام حکمرانی آب است | هدررفت ۲۰ درصد از آب تصفیه شده در شبکه‌های فرسوده انتقال درخواست نماینده مجلس از دولت: واردات برنج تا پایان فصل برداشت ممنوع شود وزرای کشور ایران و پاکستان گفت و گوی تلفنی انجام دادند تدوین راهبردهای پیشگیری از مصرف دخانیات در میان زنان و خانواده‌ها بازدید وزیر کشور عراق از مرز خسزوی ‍ اطلاعیه سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص موج جدید گرما و اهمیت پایش و مبارزه با آفات در بخش کشاورزی نماینده مجلس: قطعی آب و برق نتیجه مدیریت بر مبنی اتفاقات است مدارا با مردم، حساب‌کشی از مسئولان امیر صباحی فرد: پدافند هوایی با قدرت از آسمان کشور حراست می‌کند ملت ایران «دفاع از وطن» را محور اصلی حرکت خود قرار دادند اولین شکست دولت ژاپن پس از ۷۰ سال  ضمانت امنیت و آرامش کشور در گروه ارتقا توان بازدارندگی نظامی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از احتمال دستیابی به توافق خبرداد روز خونین گرسنگان بی‌پناه فلسطینی در غزه صدور بیش از ۴۲ هزار گذرنامه در خراسان رضوی | ثبت روزانه ۲ هزار صدور گذرنامه در مشهد اولیانوف: فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» از سوی کشور‌های اروپایی فاقد مبنای حقوقی و اخلاقی است معاون رئیس جمهور خبر داد: اختصاص ۲۵ درصد از اعتبارات مسئولیت اجتماعی به مناطق محروم توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات ارزان در فروشگاه‌ها، روستا بازار‌ها و غرف سازمان تعاون روستایی عراقچی: سه کشور اروپایی مشروعیت حقوقی و سیاسی برای فعال‌سازی سازوکار‌های برجام را از دست داده‌اند
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور: مقابل اروپا و آمریکا دیپلماسی التماسی نداریم| دولت در حال تلاش برای کنترل گرانی است

  • کد خبر: ۱۱۵۷۸۶
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹
معاون رئیس‌جمهور: مقابل اروپا و آمریکا دیپلماسی التماسی نداریم| دولت در حال تلاش برای کنترل گرانی است
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت در حال تلاش برای کنترل گرانی است، گفت: در مقابل اروپا و آمریکا دیپلماسی التماسی نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد حسینی در همایش افشای حقوق بشر آمریکایی که در کانون شهید سبحانی سپاه استان البرز برگزار شد با اشاره به خروج آمریکا از برجام، اظهار داشت: آمریکایی‌ها امروز به دنبال برگشت به برجام بدون هیچ‌گونه تغییری هستند.

وی افزود: آمریکایی‌ها حتی حاضر نیستند تعهد بدهند تا پایان دوره بایدن تغییراتی در برجام انجام نمی‌شود و در این مورد ضمانتی نمی‌دهند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه اصل مذاکره با آمریکا برای رفع تحریم‌ها بر علیه ملت ایران  است، بیان کرد: منافع اقتصادی مردم ایران در برجام باید تامین شود.

حسینی با اشاره به اینکه تا زمانی که منافع ایران در برجام تامین نشود ما به‌کار خود ادامه می‌دهیم، تصریح کرد: ایران در این شرایط در حال گسترش ارتباطات و تعاملات با کشور‌های همسایه است تا بتواند شرایط اقتصادی کشور را متحول کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به قدرت نظامی ایران و توان دفاعی عنوان کرد: در عرصه نظامی آمریکا را سر جای خود نشانده‌ایم و به دنبال تقویت حوزه اقتصادی از طریق ارتباط بیشتر با همسایگان هستیم.

وی با بیان اینکه در مقابل اروپا و آمریکا دیپلماسی التماسی نداریم، تصریح کرد: با عزت و سربلندی کار خود را پیش می‌بریم و معتقدیم این روش بیشتر جواب می‌دهد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه ایستادگی در مقابل زیادخواهی استکبار سبب شده که ایران الگویی برای دیگر کشور‌ها باشد، تصریح کرد: امروز قدرت‌های مختلفی در جهان در حال شکل‌گیری است و جهان از حالت تک قطبی خارج شده و این اتفاقات برای ایران اسلامی یک فرصت است.

حسینی با بیان اینکه تلاش دولت این است که به سمت اجرای عدالت برود، تصریح کرد: نباید این گونه باشد که عده‌ای روز به روز به ثروتشان افزوده و عده‌ای دیگر روز به روز فقیرتر شوند.

وی با بیان اینکه دولت در حال تلاش برای کنترل گرانی است و در این راه تمام تلاش خود را به‌کارمی‌گیرد، ادامه داد: راه‌اندازی وزارت بازرگانی با هدف کنترل بازار انجام می‌شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد امیدآفرینی در جامعه، گفت: عده‌ای به دنبال ترویج یاس و ناامیدی در کشور هستند و اخبار خوب و امیدآفرین را در سانسور و منعکس نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها از الگو شدن ایران برای دیگر کشور‌ها نگران هستند، گفت: آمریکایی‌ها با سوابق سیاه خود را مالک دنیا می‌دانند و مدعی هستند باید بگویند که چه کشوری صنعت هسته‌ای داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->