جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شمخانی: با هر اقدامی که به تغییر در ژئوپلتیک منطقه منجر شود، مخالفیم

  • کد خبر: ۱۱۵۹۷۲
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۲
شمخانی: با هر اقدامی که به تغییر در ژئوپلتیک منطقه منجر شود، مخالفیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با هر اقدامی که به تغییر در ژئوپلتیک منطقه منجر شود مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دقایقی پیش وارد فرودگاه ایروان پایتخت جمهوری ارمنستان شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در بدو ورود به ارمنستان در مصاحبه با خبرنگاران در سخنانی با اشاره به تمرکز دولت سیزدهم بر سیاست اصولی گسترش و تعمیق روابط با کشور‌های همسایه و منطقه، سفرش به ارمنستان را در همین چارچوب توصیف کرد.

وی تلاش برای برقراری صلح و ثبات در منطقه از طریق همکاری‌های درون منطقه‌ای را مورد تاکید قرار داد و گفت: به همین دلیل ما از فرمت‌هایی مانند ۳+۳ حمایت می‌کنیم.

شمخانی، اظهار امیدواری کرد، مذاکرات بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان در چارچوب حفظ تمامیت ارضی هر دو کشور به صلحی پایدار منجر شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با هر اقدامی که به تغییر در ژئوپلتیک منطقه منجر شود مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، شمخانی در این سفر که در چارچوب سفر‌های برنامه‌ریزی شده به منطقه قفقاز انجام می‌شود، علاوه بر دیدار و گفتگو با همتای ارمنستانی خود با نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد.

بررسی راه‌های تقویت و گسترش روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف و تبادل نظر پیرامون مهم‌ترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و نحوه همکاری دو کشور برای افزایش ثبات و امنیت در منطقه از جمله اهداف سفر شمخانی به ارمنستان به شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->