فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

رهبری ارکستر ایرانی در یکی از معروف‌ترین سالن‌های کنسرت جهان

  • کد خبر: ۱۱۶۲۹۰
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۱
رهبری ارکستر ایرانی در یکی از معروف‌ترین سالن‌های کنسرت جهان
«علی رهبری» آهنگساز و رهبر ارکستر شناخته شده کشورمان در تازه‌ترین فعالیت موسیقایی خود رهبری ارکستر یک کنسرت در یکی از معتبرترین سالن‌های اجرای موسیقی دنیا را به عهده گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رهبری در سالن مارینسکی سن پترزبورگ روسیه که در آن موسیقیدانانی مانند کورساکف، چایکفسکی، موسورسکی، راخمانینوف و شوستاکوویچ اجرا داشته‌اند، چوب رهبری را در دست گرفت. در این کنسرت که آثاری از کورساکف و شوستاکوویچ اجرا شد.

برگزاری این کنسرت در شرایطی بود که والری گرگیف از سرشناس‌ترین رهبران ارکستر دنیا که از علی رهبری برای این اجرا دعوت کرده نیز در مورد این کنسرت و همکاری‌های آینده سخن گفت.

علی رهبری طی دهه‌های گذشته با پیروزی در مسابقات جهانی رهبری ارکستر در فرانسه با کسب مدال طلا و سپس مدال نقره در سوییس برای ایران، توجه محافل هنری جهانی را به خود جلب کرد و بلافاصله توسط مایسترو هربرت فون کارایان رهبر ارکستر آلمانی به برلین دعوت و سپس به عنوان دستیار در ارکستر فیلارمونیک برلین انتخاب شد.

علی رهبری سپس به عنوان مدیر هنری و رهبر مهمان ارکسترهای سمفونیک شهرهای بروکسل، زاگرب، پراگ، مالاگا و بلگراد به فعالیت پرداخت. این هنرمند تا کنون بیش ۱۲۰ ارکستر را در جهان رهبری کرده و ۲۵۰ آلبوم در مارکت جهانی عرضه کرده که ۵ آلبوم از آن در حوزه موسیقی ایرانی است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->