ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم
سرخط خبرها

جست‌وجوی حیات در مریخ

  • کد خبر: ۱۱۶۳۳۰
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
جست‌وجوی حیات در مریخ
مریخ‌نورد استقامت که در جست‌وجوی نشانه‌هایی از حیات در گذشته‌های سیاره مریخ به این سیاره اعزام شده، نهمین نمونه سنگ را از این سیاره سرخ رنگ جمع‌آوری کرد.

به کزارش شهرآرانیوز، مریخ نورد استقامت متعلق به سازمان ملی هوانوردی و فضا (ناسا) در جست وجوی شاهدی برای وجود آب در گذشته این سیاره و نشانه هایی از حیات در این سیاره است. 

به گفته اعضای گروه این ماموریت این مریخ‌نورد اکنون در حال جست وجوی دلتای رودخانه ای قدیمی داخل دهانه جیزرو مریخ است و اخیرا نهمین نمونه سنگ از مریخ را از محلی نزدیک به محل فرودآمدن در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۴۰۰) جمع آوری کرد. این سنگ که از نزدیکی دلتای رودخانه برداشته شده می تواند بهتر در مورد گذشته مریخ توضیح دهد.  

مریخ نورد استقامت حدود ۴۵ کیلومتر از دهانه جیزرو را در جست وجوی نشانه های حیات روی مریخ طی کرده است. دانشمندان باور دارند روزی در این دهانه دریاچه ای وجود داشته و محل جریان دلتای رودخانه ای بوده است و به همین دلیل محل مناسبی برای وجود نشانه های حیات یا آب روی مریخ است.

اگر حیات به هر شکلی روی مریخ وجود داشته است، سنگ های دلتای این رودخانه نشانگر شواهدی از فسیل های مولکولی خواهند بود، مولکول های ارگانیک که از اندام‌واره‌های باستانی روی سنگ ها باقی مانده است.  

این مریخ نورد برای انجام ماموریت هایش به ۲۳ دوربین مختلف و ابزارهای متنوعی شامل سیستم رادار نفوذگر، ابزار دوربینی، طیف سنج اشعه ایکس همچنین دو میکروفون داخلی مجهز است که صدای اطراف در سیاره مریخ را ثبت می کنند. 

مریخ‌نورد استقامت از فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۴۰۰) به سیاره سرخ رسید، در منطقه‌ای در شمال مریخ فرود آمد و به جمع‌آوری نمونه سنگ از این سیاره پرداخت. ناسا پیشتر اعلام کرده بود قصد دارد ۳۰ نمونه از سنگ و خاک و اتمسفر (جو) مریخ را که به وسیله مریخ‌نورد استقامت جمع‌آوری شده، در مأموریت بازگشت آن به زمین انتقال دهد. هدف، جست‌وجوی نشانه‌های حیات گذشته و کسب اطلاعات بیشتر درباره سیاره سرخ است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->