گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

رئیسی در تماس با شهباز شریف: ایران محدودیتی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد

  • کد خبر: ۱۱۶۳۳۸
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
رئیسی در تماس با شهباز شریف: ایران محدودیتی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مانع و محدودیتی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد، اظهار داشت: سطح فعلی روابط تهران - اسلام‌آباد متناسب با ظرفیت‌های متنوع دو کشور نیست و برگزاری منظم کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی می‌تواند مسیر ارتقای سطح روابط دو کشور را هموار کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه شنبه در پاسخ به تماس تلفنی «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به دولت و ملت دوست و برادر این کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران اهمیت زیادی برای روابط خود با پاکستان قائل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه سطح فعلی روابط تهران-اسلام‌آباد متناسب با ظرفیت‌های متنوع دو کشور نیست، افزود: آماده گسترش روابط و افزاش تبادلات و همکاری‌های دو کشور به ویژه در عرصه‌های انرژی و کشاورزی هستیم.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران مانع و محدودیتی برای گسترش روابط با پاکستان ندارد، اظهار داشت: برگزاری منظم کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی مسیر ارتقای سطح روابط دو کشور را هموار خواهد کرد.

رئیس جمهور با ابراز خشنودی از امکان پذیرایی کشورمان از زائران پاکستانی بارگاه مقدس امام هشتم (ع)‌ تصریح کرد: ایران بهترین دوست کشورهای همسایه در شرایط مختلف است.

آقای «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به دولت و ملت و نیز رهبر معظم انقلاب، از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران برای خاموش کردن آتش‌سوزی در بخشی از جنگل‌های این کشور و نیز پذیرایی مطلوب از زائران پاکستانی حرم امام رضا (ع) از سوی کشورمان قدردانی کرد.

نخست وزیر پاکستان با بیان اینکه روابط پاکستان و ایران فراتر از روابط همسایگی، قرن‌ها به عنوان روابطی برادرانه تداوم داشته و هر دو کشور از یک کیش و دین و جزو یک خانواده هستند، گفت: از توجه و تلاش ایران برای گسترش روابط با کشورهای همسایه از جمله پاکستان سپاسگزاری می کنم.

شهباز شریف با تاکید بر لزوم برگزاری هر چه سریع‌تر نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور افزود: پاکستان علاقمند به گسترش تبادل کالا و تهاتر و نیز همکاری در زمینه انرژی با ایران است.

نخست وزیر پاکستان تاکید کرد: خواهان بازگشت صلح و ثبات به افغانستان و بهبود وضعیت زندگی مردم این کشور و نیز فراهم شدن زمینه بازگشت آوارگان افغانستانی به کشور خودشان هستیم.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->