«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد سفیر انگلیس در سازمان ملل: آتش‌بس غزه در دسترس است دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با زلنسکی مجمع تشخیص مصلحت نظام سه موافقت‌نامه مصوب مجلس را تأیید کرد تکرار تهدیدهای آمریکا: تهران با یک انتخاب رو‌به‌رو است غریب‌آبادی: آمریکا و اسرائیل منشا بی‌ثباتی منطقه هستند حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است
سرخط خبرها

جمعیت هند از چین پیشی می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۱۶۵۹۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
جمعیت هند از چین پیشی می‌گیرد
سازمان ملل اعلام کرد که جمعیت جهان در ۱۵ نوامبر امسال (۲۰۲۲) هم زمان با (۴ آذر ۱۴۰۱) به ۸ میلیارد نفر می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان ملل دیروز در گزارش جدید خود همچنین پیش بینی کرد: در سال ۲۰۲۳ هند از چین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان پیشی خواهد گرفت و انتظار می‌رود جمعیت جهان در ۱۵ نوامبر به ۸ میلیارد نفر برسد.
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت: نقطه عطف جمعیت جهان یادآور مسئولیت مشترک ما برای مراقبت از کره زمین و لحظه‌ای برای تأمل در این مورد است که هنوز به تعهدات خود درباره یکدیگر کوتاهی می‌کنیم.

به گفته او؛ اکنون این فرصتی است برای گرامیداشت تنوع، شناخت وجه مشترک انسانیت و شگفتی از پیشرفت‌های به دست آمده در حوزه بهداشت که باعث افزایش طول عمر و کاهش چشمگیر نرخ مرگ و میر مادران و کودکان شده است.
پیش بینی دپارتمان امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که جمعیت جهان با کندترین سرعت خود از سال ۱۹۵۰ در حال رشد است.

این رقم احتمالا باید در سال ۲۰۳۰ به ۸.۵ میلیارد نفر و در سال ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر برسد و در ۲۰۸۰ به اوج خود که حدود ۱۰.۴ میلیارد نفر است برسد و تا سال ۲۱۰۰ در آن سطح ثابت باقی بماند.

در این گزارش آمده است در حالی که کاهش خالص نرخ زاد و ولد در چندین کشور در حال توسعه مشاهده می‌شود، بیش از نیمی از پیش بینی افزایش جمعیت جهان در دهه‌های آینده در هشت کشور متمرکز خواهد بود که شامل کنگو، مصر، اتیوپی، هند، نیجریه، پاکستان، فیلیپین و تانزانیا می‌شود. در سال ۲۰۲۰ جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر اعلام شده است. بر پایه آمار سال ۱۳۹۸ نیز، جمعیت ایران در حدود یک سده، هشت برابر شده است.

هرچند که در دهه‌های اخیر، باروری در این کشور کاهش داشته و حرکت جمعیت به سوی سال خوردگی است. بر پایه همین آمار، نسبت جنسی نیز ۱۰۲٫۸ مرد به ازای هر ۱۰۰ زن بوده است. همچنین پس از تهران، به ترتیب مشهد، اصفهان، شیراز، کرج و تبریز، پرجمعیت‌ترین شهر‌های ایران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->