حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

دودستگی عجیب ملی‌پوشان برای انتخاب سرمربی بعدی تیم ملی!

  • کد خبر: ۱۱۷۲۴۰
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
دودستگی عجیب ملی‌پوشان برای انتخاب سرمربی بعدی تیم ملی!
میان بازیکنان تیم ملی برای انتخاب سرمربی بعدی این تیم اختلاف نظرهای زیادی به راه افتاده است!

گروه ورزش/شهرآرانیوز، بازیکنان تیم ملی در حال حاضر چند دسته شدند و تعدادی از آن‌ها که خواستار برکناری قطعی اسکوچیچ شدند تمایل خود را حضور یک مربی ایرانی نشان دادند و حتی با وی تماس نیز داشتند. نظر مثبت برخی بازیکنان تیم ملی روی حضور جواد نکونام در تیم ملی و مسابقات جام جهانی است و با وی تماس گرفتند تا از شرایطش در تیم ملی باخبر شوند.

شنیده می‌شود که مسولان در فدراسیون با این مربی تماس داشتند و در حال بررسی اوضاع وی و امیرقلعه نویی برای هدایت تیم ملی هستند، اما هنوز تصمیم قطعی در این مورد اتخاذ نکردند.

این در حالی است که بازیکنان تیم ملی رابطه بسیار نزدیکی با نکونام دارند و این مربی به واسطه حضور در تیم ملی مورد نظر اعضای تیم قرار دارد و به همین دلیل آن‌ها خواستار حضور وی در جمع ملی پوشان هستند.

البته بنا به گفته مسوولان در فدراسیون احتمال توافق نهایی با قلعه نویی وجود دارد، اما پس از عدم تمایل علی دایی به هدایت تیم ملی نظر مثبت بازیکنان تیم روی حضور نکونام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->