اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است
سرخط خبرها

افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق

  • کد خبر: ۱۱۷۲۵۰
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق
عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت دنیا واردات سوخت از روسیه را در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ۲ برابر کرده تا پاسخگوی افزایش تقاضا برای برق در فصل تابستان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از رویترز، عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت دنیا واردات سوخت از روسیه را در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ۲ برابر کرده تا پاسخگوی افزایش تقاضا برای برق در فصل تابستان باشد و ذخایر نفت خام خود را برای صادرات آزاد بگذارد.

روسیه به‌دنبال تحریم‌های گسترده بین‌المللی به‌خاطر حمله به اوکراین، قیمت فروش نفت و محصولات نفتی خود را بسیار پایین آورده‌است.

افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق نشان می‌دهد جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با چالش بزرگی در منزوی کردن روسیه و پایین آوردن درآمد صادرات انرژی این کشور روبروست.

درحالی‌که بسیاری از کشور‌ها خرید نفت از روسیه را ممنوع کرده‌اند، چین، هند و چندین کشور آفریقایی و خاورمیانه واردات نفت از روسیه را افزایش داده‌اند.

بایدن در هفته پیش رو به عربستان می‌رود تا از این کشور بخواهد عرضه نفت را برای کمک به پایین آوردن قیمت آن و مهار تورم جهانی افزایش دهد.

اما عربستان و سایر کشور‌های تولیدکننده نفت ذخایر مازاد چندانی برای افزایش تولید در کوتاه‌مدت در اختیار ندارند. عربستان به همکاری خود با روسیه در ائتلاف اوپک پلاس ادامه می‌دهد.

اطلاعات سایت رفینیتیو ایکون نشان می‌دهد عربستان ۶۴۷ هزار تن (۴۸ هزار بشکه در روز) سوخت از روسیه از طریق بنادر روسیه و استونی در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی وارد کرده‌است. این رقم در زمان مشابه در سال گذشته برابر با ۳۲۰ هزار تن بود.

عربستان در کل سال گذشته میلادی ۱.۰۵ میلیون تن سوخت از روسیه را وارد کرده بود.

واردات سوخت از روسیه نیاز عربستان به پالایش نفت خام را کاهش داده و میزان نفتی را که برای نیروگاه‌های برق خود نیاز دارد پایین می‌آورد؛ بنابراین نفت خام پالایش نشده بیشتری برای فروش در بازار‌های بین‌المللی با قیمت بالاتر در اختیار خواهد داشت.

عربستان برای تامین نیاز خود به برق به نفت روی آورده‌است. برخی شهر‌های این کشور از میادین گاز طبیعی فاصله زیادی دارند و نمی‌توان از این سوخت پاک برای تولید برق در آن‌ها استفاده کرد.

عربستان سوخت روسیه را از طریق بندر فجیره در امارات وارد می‌کند. این بندر ۱.۱۷ میلیون تن سوخت روسیه را از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا دریافت کرده‌است، درحالی‌که این رقم در زمان مشابه در سال گذشته میلادی برابر با ۰.۹ میلیون تن بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->