خبرنگاران شجاع در سنگر خبرنگاری، وظیفه مقابله با دشمن را برعهده دارند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات: حذف ارز ترجیحی اقدامی شجاعانه بود

  • کد خبر: ۱۱۷۳۱۸
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
وزیر اطلاعات: حذف ارز ترجیحی اقدامی شجاعانه بود
وزیر اطلاعات حذف ارز ترجیحی از سوی دولت را اقدامی شجاعانه و ستودنی دانست و گفت: راهبرد کلان وزرات اطلاعات خشکاندن ریشه فساد است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات در همایش مدیران امنیت اقتصادی و مبارزه با فساد وزرات اطلاعات گفت: دولت مردمی و انقلابی تمام هم و غم خود را گذاشته که با اقدامات مؤثر اقتصادی، رضایت مردم و منافع ملّی را تأمین کند و اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها به همین منظور در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، تأکید کرد: باید یک نگاه تحول‌گرایانه و اقدامات جهشی در دستور کار قرار گیرد و راهبرد کلان وزارت اطلاعات خشکاندن ریشه فساد است و این حرکت نیازمند اقدامات انقلابی، جهادی و شجاعانه است؛ که مبارزه هوشمندانه با گلوگاه‌های فساد از تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و رئیس جمهور مردمی دولت انقلابی می‌باشد که در دستور کار این وزرات‌خانه قراردارد.

وزیر اطلاعات با اشاره به اقدامات وزارت اطلاعات درخصوص کنترل بازار ارز گفت: اقدامات وزارت اطلاعات در کنترل بازار ارز رضایت مسئولین کشوری را به همراه داشته و بر استمرار این اقدامات تأکید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین خطیب با اشاره به تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی علیه ملّت ایران افزود: با اقدامات دولت مردمی و با هماهنگی‌های بعمل آمده با دیگر قوای کشور، اثرات تحریم بر کشور کاهش یافته و موفقیت‌های خوبی را بدست آورده‌ایم.

وی با تأکید بر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: با حضور فعال رئیس جمهور محترم و پیگیری‌های مستمر معاون اول رئیس جمهور، دولت تمام تلاش خود را بکارگرفته تا برای همیشه مسئله ارز ترجیهی را حل کند و با استفاده از سامانه‌ها و شفاف‌سازی هوشمندانه اقدامات مؤثری را انجام دهد.

وزیر اطلاعات گفت: مبارزه با فساد باید مقوّم تولید و اشتغال در کشور باشد و نباید هیچ واحد تولیدی به سمت تعطیلی پیش رود و با استفاده از همه ظرفیت‌ها باید به دنبال ایجاد اشتغال پایدار حرکت کرد و وزارت اطلاعات از کلیه طرح‌ها و اموری که به معیشت مردم کمک کند، حمایت می‌کند و کمک به تولید و ایجاد اشتغال از مهمترین برنامه‌های دولت مردمی است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->