اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند
سرخط خبرها

تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟

  • کد خبر: ۱۱۷۵۲۴
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۴
  • ۱
تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟
آیا می‌دانید ناسا برای ساخت، پرتاب و نگهداری تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر هزینه کرده است؟ در این مقاله به بررسی آن می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ساخت قدرتمندترین تلسکوپ فضایی جهان بی‌شک آسان نبوده است. جیمز وب از آینه‌های شش ضلعی از جنس طلای ۱۸ عیار است، به کنترل‌کننده‌های پیشرفته دما و سنسورهای فوق حساس مادون قرمز است که در کنار هم قرار دادن آن‌ها و توسعه این تلسکوپی را بسیار پرخرج می‌کند. علاوه بر این، مهندسان به خاطر بهبود بهبودبل این تلسکوپ نسبت به ها، مجبور به ابداع ۱۰ فناوری جدید شدند.

ساخت تلسکوپ جیمز وب پروژه‌ای که ۲۰ سال طول کشید

وقتی ناسا در سال ۲۰۰۲ شرکت نورثروپ گرومن (Northrop Grumman) را هدایت کرد و ساخت تلسکوپی فضای جیمز وب انتخاب کرد، هزینه ۱ تا ۳.۵ میلیارد دلاری را برای تکمیل این پروژه ساخت و قرار داد تا سال ۲۰۱۰ به فضا پرتاب شود. پیش‌بینی‌هایی که در رابطه با این پروژه وجود داشت، خیلی خوشبینانه بود و خرج‌های محاسبه نشده هم به وجود آمد تا نهایی این پروژه تا سال ۲۰۲۱ به تأخیر بیافتد و هزینه کلی آن به ۱۰ میلیارد دلار برسد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟

تلسکوپ فضایی جیمز وب برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی راه‌اندازی شد و اولین تصاویر آن برای اولین بار همین چند روز پیش بود که در معرض دید عموم قرار گرفتند. طول کشیدن ۲۰ ساله برای ساخت، تلسکوپ James Webb را به پرهزینه‌ترین پروژه‌های تاریخ ناسا تبدیل کرد. اکنون این تلسکوپ بیش از یک میلیون مایل موفق شد آن طرف را ببینید و تصاویری از ستارگانی را ثبت کنید که شکل‌گیری آن‌ها به ۱۳ میلیون سال قبل بازمی‌گردد. این تلسکوپ برای ستاره‌شناسی با مادون قرمز شده است و موفق می‌شود به چیزهایی دست پیدا کند که موفق شده‌اند طراحی شوند. البته این تنها آغاز راه است. جیمز وب نزدیک به یک میلیون مایل آن‌طرف‌تر از کره زمین مکان در فضای محیط را به گونه‌ای نشان می‌دهد که هیچ وقت تا به حال ندیده بودیم.

تلسکوپ فضایی جیمز وب چقدر خرج روی دست ناسا گذاشت؟

بی‌شک ۱۰ میلیارد دلار هزینه بسیار زیادی است، اما وقتی هزینه‌هایی که برای دیگر امور انجام شده را بررسی می‌کنیم، این سوال در ذهن ما شکل می‌گیرد که چرا بیشتر از این‌ها برای اخترفیزیک هزینه نشده است؟

به طور مثال جف بزوس، مدیرعامل آمازون روزانه ۲۵۰ میلیون دلار درآمد دارد. این یعنی وی تنها در یک سال ۷۰ میلیارد دلار به دارایی‌هایش اضافه می‌شود. یا به طور مثال دولت ایالات متحده در بازه زمانی ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۶، هزینه ۱۰۱ تریلیون دلاری را برآورد کرده است. این عدد به قدری زیاد است که ما حتی صفرهای آن را هم نمی‌توانیم بشماریم! بنابراین بودجه ۱۰ میلیارد دلاری نسبت به آنچه که در مورد جهان هستی می‌فهمیم ناچیز است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۶
0
0
چه خبره!!!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->