لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت باند بزرگ پولشویی در زنجان+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۱۷۶۹۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
بازداشت باند بزرگ پولشویی در زنجان+ جزئیات
دادستان استان زنجان جزئیات پرونده کلان پولشویی و کلاهبرداری در این استان را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهروز عباسی دادستان زنجان در تشریح جزئیات یک پرونده کلان پولشویی و کلاهبرداری در زنجان اظهار داشت: حدود یک ماه قبل از بابت فروش تعداد ۷۷ واحد تجاری و مسکونی و ۳۰ درصد از سهام یک پروژه واقع در شهر زنجان مبلغ ۱۳۹ میلیون دلار (معادل ۴ هزار و ۴۴۸ میلیارد تومان) از طریق صرافی جعلی "اینترنشنال گلوبال پی" به حساب فروشنده منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: در ادامه فروشنده متوجه می‌شود مبالغ واریز شده موصوف صرفاً قابل رؤیت بوده و امکان هیچ گونه جابجایی و یا تبدیل به بیت کوین و یا سایر ارز‌های دیجیتال مقدور نیست و صرافی مذکور جعلی بوده و خریداران اقدام به کلاهبرداری نموده‌اند.

دادستان زنجان اظهار کرد: متعاقب وصول گزارش فوق الذکر دستورات قضایی لازم صادر و در تاریخ بیستم تیرماه سال جاری متهمان به همراه تعدادی از همدستان دستگیر شدند و تحقیقات قضایی لازم در این رابطه ادامه دارد.

دادستان زنجان در پایان هشدار داد: شهروندان مراقب صرافی‌های جعلی رمزارزی و دارایی‌های خود باشند تا در دام سودجویان نیفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->