نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه باشگاه سپاهان: با آلوز مذاکره نکردیم انتقال ستاره سیتی به برنابئو در تابستان ۲۰۲۵ منتفی شد پایان سناریوی طارمی - بوتافوگو ساپینتو: ایران خانه امن من است قطعی برق، اردوی تیم‌های ملی کشتی را به تعطیلی کشاند تهاجم خاموش ازبک‌ها به فوتبال ایران؛ راهبردی نو یا تکرار یک اشتباه؟ ۱۱ خروجی استقلال در مقابل ۵ ورودی| حرکت لاک پشتی در نقل و انتقالات جنون تابستانی در بندر لیورپول حسین ابرقویی، خرید جدید پرسپولیس کیست؟ بیوگرافی و سوابق مدافع سابق پرسپولیس، خرید جدید سرخ‌پوشان را تایید کرد + عکس
سرخط خبرها

خاقانی: هواداران استقلال منتظر من باشند

  • کد خبر: ۱۱۷۷۴۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
خاقانی: هواداران استقلال منتظر من باشند
سبحان خاقانی، مهاجم مشهدی تیم استقلال بعد از جراحی پایش ابراز امیدواری کرده که در نیم فصل دوم برای استقلال به میدان برود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سبحان خاقانی، مهاجم جوان تیم استقلال بعد از جراحی پایش ابراز امیدواری کرده هرچه زودتر به شرایط ایده‌ال بازگردد. او می‌گوید: «شکر خدا جراحی خوبی بود. جا دارد از پزشک معالجم تشکر کنم. همه چیز خوب انجام شد و بعد از چند روز ریکاوری و استراحت تمرینات فیزیوتراپی‌ام را شروع می‌کنم.»
آیا این شش ماه دوری از میدان برای خاقانی یک عقب ماندگی بزرگ را به وجود نخواهد آورد؟ سبحان به این سؤال هم پاسخ داده است: «به هر حال در ماه‌های منتهی به شروع جام جهانی برای هر بازیکنی مصدومیت خبر تلخی است و اگر هم من شانسی برای حضورم در تیم ملی قائل بودم با این مصدومیت دیگر از بین رفته است. اما همه این اتفاقات را به حساب قضا و قدر می‌گذارم و به آینده فوتبالی‌ام امیدوار باقی می‌مانم. من همه تلاشم را می‌کنم که بازگشت خوبی به فوتبال داشته باشم. خیلی از فوتبالیست‌های بزرگ با چنین مصدومیت‌هایی مواجه شده‌اند، اما تلاش کردند و به اوج برگشتند. من هم همین هدف را دنبال می‌کنم، چون در سنی نیستم که بخواهم نا امید باشم.»

زمان دقیق بازگشت خاقانی به تمرینات استقلال و حضور در ترکیب استقلال کی خواهد بود؟ آیا او در نیم فصل دوم برای استقلال به میدان خواهد رفت؟ سبحان پاسخ روشنی برای این سؤال دارد: «اگر همه چیز خوب پیش برود و مشکلی به وجود نیاید نیم فصل دوم می‌توانم برای استقلال بازی کنم. هواداران استقلال که در روز‌های اخیر به خاطر این مصدومیت به من لطف داشتند، منتظر بازگشتم باشند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->