بن بست مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است
سرخط خبرها

اردوغان: حجم تجارت ۳۰ میلیارد دلاری را با ایران تعیین کردیم| باید با همبستگی کامل با سازمان‌های تروریستی مبارزه کنیم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۱۷۷۷۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۲
اردوغان: حجم تجارت ۳۰ میلیارد دلاری را با ایران تعیین کردیم| باید با همبستگی کامل با سازمان‌های تروریستی مبارزه کنیم+ فیلم
رئیس جمهور ترکیه در نشست‌خبری مشترک با آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه هدف رسیدن به حجم تجارت ۳۰ میلیارد دلاری را تعیین کردیم، گفت: باید با همبستگی کامل با این سازمان‌های تروریستی مبارزه کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در نشست خبری مشترک با آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان اظهار داشت: اندکی قبل با برادر عزیزم آقای رئیسی نشست دوجانبه داشتیم و بعد هفتمین نشست شورای عالی همکاری ایران و ترکیه را با موفقیت برگزار کردیم.

وی افزود: رایزنی‌های ما باعث جهش در روابط‌مان خواهد شد؛ چشم‌انداز رئیس‌جمهور رئیسی مبنی بر بهبود روابط ایران با همسایگان خود را بسیار ارزشمند ارزیابی می‌کنم. در موارد سیاسی، نظامی، اقتصادی، فرهنگی، تجاری در سطح وزرای دو کشور و روسای جمهور رایزنی کردیم.

رئیس جمهور ترکیه گفت: ضمنا هدف رسیدن به حجم تجارت ۳۰ میلیارد دلاری را تعیین کردیم. متأسفانه به‌دلیل پاندمی کرونا این حجم تجارت به شکل معناداری کاهش پیدا کرده و الان به حجم تجارت ۷ میلیارد دلار رسیده‌ایم. باور دارم این حجم با عزم دو کشور به ۳۰ میلیارد دلاری برسد.

اردوغان ادامه داد: با برداشتن گام‌هایی در راستای توسعه صنایع دفاعی می‌توانیم به این هدف نزدیک شویم و هم‌چنین با برداشتن گام‌هایی در حوزه نفت و گاز طبیعی این امر را تسریع ببخشیم.

وی بیان کرد: ترکیه در سال‌های اخیر در صنایع دفاعی اقدامات جهش‌گونه‌ای انجام داده و من بر همبستگی در این موضوع اهمیتی زیادی قائل هستم.

رئیس جمهور ترکیه گفت: سازمان‌های تروریستی «پژاک»، «پ‌ک‌ک»، «پ‌ی‌د» بلای هر دو کشور هستند و همان‌طور که می‌دانید این‌ها را در لیست سازمان‌های تروریستی ناتو هم وارد کردیم. چون این‌ها سازمان‌هایی هستند که در هر کشوری که باشند باعث برهم‌خوردن ثبات و آرامش در آن کشور می‌شوند. باید با همبستگی کامل با این سازمان‌های تروریستی مبارزه کنیم.

اردوغان بیان کرد: امروز نشست مهم دیگری هم داریم که در چارچوب اجلاس ۳ جانبه «آستانه» با حضور روسای جمهور روسیه و ایران، موضوعات و تحولات اخیر در منطقه را ارزیابی خواهیم کرد. البته این نشست ارزبایی مجدد روند آستانه و به نحوی احیای روند آستانه خواهد بود. بار دیگر از تمامی وزرای محترم دو کشور تشکر می‌کنم و می‌خواهم که همکاری‌ها و هماهنگی‌های بین خود را ادامه بدهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->