آیا اینستاگرام استوری‌های حاوی پرچم ایران را حذف می‌کند؟ وزارت علوم در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و شهادت دانشمندان برجسته کشور بیانیه‌ای صادر کرد اطلاعیه وزارت ارتباطات درباره محدودیت‌های اینترنتی کشور بعد از حمله رژیم صهیونیستی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید فریدون عباسی، دانشمند هسته‌ای ایران که بود؟ اینترنت استارلینک روی گوشی‌های آیفون فعال شد نتیجه تحقیقات جدید: سیگارکشیدن بزرگ‌ترین عامل کاهش شناختی و زوال عقل است نیل دراکمن: تمرکز فصل سوم سریال The Last of Us بر شخصیت «ابی» خواهد بود هاوینگ بیت‌کوین چیست؟ روسیه برای مقابله با تلگرام و واتساپ پیام‌رسان بومی می‌سازد تصویری از ماه توت‌فرنگی در آسمان مشهد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اپل از iOS 26 رونمایی کرد + ویژگی‌ها و مشخصات قطعی گسترده هوش مصنوعی ChatGPT (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | سرویس OpenAI بار دیگر از دسترس خارج شد ویدئو | تریلر بازی Call of Duty: Black Ops 7 ترسناک‌ترین و انکارناپذیرترین واقعیت مدل‌های هوش مصنوعی چیست؟ احتمالا باتری سری گلکسی S۲۶ پیشرفت چندانی نخواهد داشت شاهکار دیگری از تلسکوپ جیمزوب: ثبت بزرگ‌ترین تصویر پانوراما از عالم اولیه + عکس تأثیر کافئین بر مغز حتی در زمان خواب هم باقی می‌ماند همه‌چیز درباره ماه کامل توت فرنگی (خرداد ۱۴۰۴) + زمان و راهنمای رصد و عکاسی با مزایای ترند جدید شبکه‌های اجتماعی یعنی «پیاده‌روی ژاپنی» آشنا شوید جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش
سرخط خبرها

گوگل پلی تسلیم فشارهای آنتی تراست اتحادیه اروپا شد

  • کد خبر: ۱۱۷۸۲۶
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
گوگل پلی تسلیم فشارهای آنتی تراست اتحادیه اروپا شد
گوگل دیروز اعلام کرد کارمزدهای فروشگاه گوگل پلی را برای توسعه دهندگان اپ های غیر بازی رایانه ای که از سیستم های پرداخت رقیب استفاده می کنند از ۱۵ به ۱۲ درصد کاهش می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این درحالی است که شرکت آمریکایی سعی دارد براساس قوانین فناوری اتحادیه اروپا عمل کند.

این شرکت اعلام کرد کاهش کارمزد فقط مربوط به کاربران اتحادیه اروپا است. همچنین قابلیت استفاده از سیستم های پرداخت جایگزین به تدریج برای توسعه دهندگان اپلیکیشن های بازی های رایانه ای نیز فراهم می شود.

اقدام گوگل نشان دهنده تغییر در استراتژی های گوگل نسبت به سال گذشته است. اکنون این شرکت ترجیح می دهد به جای آغاز جدالی طولانی با مقامات، از قوانین رگولاتوری پیروی کند و در برابر فشارهای آنتی تراست، امتیازاتی اعطا کند.

طبق قوانین اتحادیه اروپا به نام «قانون بازارهای دیجیتال»(DMA) که از سال آینده میلادی اجرایی می شود، شرکت های فناوری ملزم خواهند شد تا به توسعه دهندگان اپلیکیشن اجازه دهند پلتفرم های پرداخت رقیب را به مشتریان پیشنهاد کنند، در غیر اینصورت با جریمه ای تا ۱۰ درصد درآمد جهانی شان روبرو می شوند.

استل ورث مدیر امور دولت اتحادیه اروپا و سیاست عمومی گوگل در یک پست وبلاگی نوشت: ما به عنوان بخشی از تلاش هایمان برای پیروی از قوانین جدید، طرحی جهت پشتیبانی از سیستم های پرداخت جایگزین برای کاربران « منطقه اقتصادی اروپا»(EEA) ارائه می کنیم. این بدان معناست که توسعه دهندگان اپ های غیر بازی رایانه ای می توانند به کاربران EEA به جای سیستم پرداخت گوگل پلی، یک روش جایگزین برای خرید محتوا و سرویس دیجیتال معرفی کنند.

به گفته ورث هنگامیکه کاربران از یک سیستم پرداخت جایگزین استفاده می کنند، کارمزدی که توسعه دهنده اپ پرداخت می کند نیز ۳ درصد کاهش می یابد.

در بخش دیگر پست وبلاگی او آمده است: از آنجا که ۹۹ درصد توسعه دهندگان اپ هم اکنون باید ۱۵ درصد یا کمتر کارمزد پرداخت کنند، این عده براساس تراکنش های انجام شده در سیستم پرداخت جایگزین برای کاربران EEA، هزینه سرویسی معادل ۱۲ درصد یا کمتر خواهند پرداخت.

منتقدان ادعا می کنند هزینه هایی که اپل و گوگل از توسعه دهندگان اپلیکیشن در فروشگاه های اپ خود دریافت می کنند، بالا هستند و به انحصار قدرت در این شرکت ها منجر می شوند.

گوگل در دهه گذشته به دلیل نقض قوانین آنتی تراست مرتبط با سرویس های مقایسه قیمت، سیستم عامل اندروید و سرویس های آگهی آنلاین در اتحادیه اروپا با ۸ میلیارد یورو جریمه روبرو شده است.

منطقه اقتصادی اروپا شامل ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا، نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->