هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم نامه وزرای خارجه ایران، روسیه و چین به گوترش و رئیس شورای امنیت
سرخط خبرها

روایت وزیر اطلاعات از کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام‌عیار علیه ایران| ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد

  • کد خبر: ۱۱۸۴۰۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱
روایت وزیر اطلاعات از کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام‌عیار علیه ایران| ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد
وزیر اطلاعات به کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام عیار علیه ایران با بهره‌مندی از ناتو‌های نظامی، فرهنگی، سیاسی، تروریستی و خرابکاری، در کنار ناتوی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امروز ایران می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد.  

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، در سفر به استان گیلان، در جلسه شورای تأمین استان در رشت گفت: هدایت نقدینگی به سوی تولید یکی از مهمترین سیاست‌های دولت است.  

وزیر اطلاعات با گرامیداشت اعیاد ماه ذی‌الحجه و اشاره به حضور فعال و جهادی ریاست جمهوری و تلاش شبانه‌روزی مجموعه دولت گفت: برای حل مشکلات و مطالبات به‌حق مردم باید انقلابی و جهادی وارد عمل شد و تلاش کرد.  

حجت‌الاسلام خطیب، مبارزه با هرگونه فساد و زیاده‌خواهی را نیز از تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور عنوان کرد و افزود: مبارزه با فساد، رانت، قاچاق و ویژه‌خواری از اولویت‌های اصلی رسیدن به موفقیت در مسیر ارائه خدمات صادقانه به مردم محسوب می‌شود.  

وی هدایت نقدینگی به سوی تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری را از تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) دانست و گفت: دولت خود را موظف می‌داند برای جهت‌دهی سرمایه‌گذاری‌ها به سمت تولید و اشتغال شرایط لازم را فراهم کند.  

وزیر اطلاعات در ادامه به کارزار دشمن در برپایی جنگ‌های تمام عیار علیه ایران اسلامی با بهره‌مندی از ناتو‌های نظامی، فرهنگی، سیاسی، تروریستی و خرابکاری، در کنار ناتوی فضای مجازی اشاره کرد و گفت: امروز ایران به عنوان قدرت بزرگ و تعیین کننده در منطقه با کمک تمامی ظرفیت‌ها در نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی و کمک‌های فرهنگی و رسانه‌ای، به‌ویژه رسانه ملّی می‌تواند با تمام قوا در میدان مبارزه حاضر و پیروز باشد.  

در این سفر حجت‌الاسلام و‌المسلمین خطیب وزیر اطلاعات، با نماینده، ولی فقیه در استان گیلان نیز دیدار و گفتگو کرد.  

وزیر اطلاعات در این دیدار، تلاش برای برقراری ارتباط با مردم و افزایش رضایت‌مندی آنان را بسیار مهم و ضروری خواند و افزود: ایجاد ارتباط سنجیده و متکی به مردم ضمن امیدآفرینی در جامعه، احساس مسئولیت را نیز در بین مردم افزایش می‌دهد.  

حجت‌الاسلام خطیب، ثمربخش بودن سیاست‌های تحولی دولت و نظام را نیازمند کمک و همراهی جامعه روحانیت، ائمه جمعه و جماعات و علما برشمرد و افزود: دولت مردمی و انقلابی با این همراهی و کمک می‌تواند با سوءاستفاده‌ها و زیاده‌خواهی‌ها مبارزه کرده و در راه موفقیت و رفاه جامعه و مردم گام بردارد.  

وزیر اطلاعات همچنین در بدو ورود به استان گیلان با حضور در گلزار شهدای رشت و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدای گلگون کفن آرمیده در این گلزار ادای احترام کرد.  

حجت‌الاسلام خطیب، با حضور به ستاد خبری اداره کل اطلاعات گیلان ضمن پاسخگویی به تماس‌های مردمی، دستورات لازم را برای رسیدگی صادر کرد.  

شایان ذکر است؛ وزیر اطلاعات در این سفر، با خانواده شهید حسن عشوری، نخستین شهید مدافع امنیت استان گیلان دیدار و گفتگو کرد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->